Simpsons'lar yine haklı çıktı! Kehanetlerden payını Elon Musk da aldı: Meğer her şey planlıymış...

Simpsons'lar yine haklı çıktı! Kehanetlerden payını Elon Musk da aldı: Meğer her şey planlıymış...

Dünya'yı derinden sarsan olayları önceden bilen Amerikan yapımı Simpsons'ların 35. sezon 4. bölümünde Twitter ve SpaceX'in geleceğini tahmin ettiği ortaya çıktı. Dizide, Elon Musk'ın adı verilmeden dünyanın en zengin iş insanına göndermeler yapıldı...

Önceden yaptığı tahminlerin gerçekleşmesiyle dikkat çeken dizi, üniversiteyi terk eden genç CEO Persephone'ye aşık olan ve onun için Twitter'ı satın alan Bay Burns'e dikkat çekiyor.

Burns sevgilisine, platformu 'bir pazarlık' karşılığı satın aldığını, çünkü 'önceki sahibinin, sürücüsüz Mars roketinin uluslararası uzay istasyonuna çarpmasının ardından onu satmak zorunda kaldığını' söylüyor.

simpsons-kehanetleri-1.jpg

SATIN ALACAĞINI ÖNCEDEN BİLDİLER

İki milyarderin 2022 yılında Twitter için 44 milyarlık anlaşma yapması öncesinde, Simpsons'lar Musk'ın Twitter'i satın alacağını bilmişti.

Dizide "GELECEKTEN SON HABER" başlığıyla duyurulan haberde; Elon Musk'ın roketlerinden birini sabote ederek uluslararası uzay istasyonuna çarpmayı ve onu X diğer adıyla Twitter'ı satmaya zorlamayı planladığı üzerinde duruluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN