Simpsonlardan önce o vardı! İşte her şeyi bilen Nostradamus'un 2024 kehaneti

Simpsonlardan önce o vardı! İşte her şeyi bilen Nostradamus'un 2024 kehaneti

Simpsons kehanetleri, insanların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ama onlardan önce Nostradamus'un kehanetleri vardı! İşte Nostradamus'un 2024 yılının kehanetleri...

Ünlü Fransız kahin ve astrolog Nostradamus'un 16. yüzyılda yazdığı şifreli şiirler, günümüzde dikkat çekici bir şekilde gerçekleşen olaylara ışık tutmaya devam ediyor. Nostradamus'un öngörülerine göre, 2024 yılları önemli değişimlerle dolu olabilir.

2023 YILI İÇİN ENFLASYONA İŞARET ETMİŞTİ

nostradamus-kehanetleri-1.webp

Nostradamus'un 2023 kehanetlerinden biri, yaşam maliyetlerinin artacağına dair korkunç bir öngörü içeriyordu. "Buğdayın pahası o kadar yükseğe çıkacak ki / İnsanoğlu hemcinsini yiyecek" ifadeleri, metaforik bir dille ifade edilmiş olsa da, dünya genelinde yükselen enflasyonun sebep olduğu fiyat artışlarını anımsatıyor.

İŞTE 2024 NOSTRADAMUS KEHANETLERİ

nostradamus-kehanetleri-2.jpg

1. 2024 Yılı: İklim Felaketi ve Jeopolitik Çatışmalar

Nostradamus'un dikkat çeken tahminlerinden biri, 2024 yılında şiddetli iklim felaketleri ve jeopolitik çatışmaların artacağı yönünde. Şiirlerinde, şiddetli fırtınalar, yangınlar, artan sıcaklıklar, kuraklık ve büyük seller gibi olaylara vurgu yapıyor. Ayrıca, Çin'in küresel bir güç olarak yükselmesiyle birlikte Çin-ABD arasında "kara ve deniz savaşı"na işaret eden satırlar da dikkat çekiyor.

2. 2024 Yılı: Kraliyet Kargaşası ve Yeni Papa

Nostradamus'un kehanetleri, 2024 yılında potansiyel bir kraliyet kargaşasına ve yeni bir Papa'ya işaret ediyor. Baskılarla karşı karşıya kalan ve sürgüne gönderilen "Adaların Kralı" figürünün yerine geçecek kişi, Nostradamus'un dörtlüklerine göre "kralın izini taşımayan" biri olacak. Ayrıca, 2024'te Vatikan'da yeni bir Papa olasılığı da dile getiriliyor, ancak bu liderin görüşünü zayıflatacağı ve pozisyonunu uzun süre koruyacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN