Sinir bozucu optik illüzyon: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler resimdeki gizli köpeği buluyor! Yapabilir misin?

Sinir bozucu optik illüzyon: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler resimdeki gizli köpeği buluyor! Yapabilir misin?

Optik İllüzyon: Bu resimde saklanan bir köpek var. İnsanların sadece %5'i köpeği 11 saniye içinde fark edebilir. Onlardan biri misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin!

Optik illüzyonlar, zekanızı test etmenin harika bir yoludur. Zekayı test etmenin tek yolu olmasa da, optik illüzyon testleri gözlem becerilerinizi sergilemenize yardımcı olduğundan, arkadaşlarınız ve aileniz arasında zekanızı göstermenin harika bir yoludur.

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Ancak hepsinin ortak noktası, aklınızı aldatmalarıdır ve bu tür yanılsamaları çözme yeteneği, çok az insanın ustalaşabileceği başlı başına büyük bir beceridir. Gözlem becerilerinizi geliştirmek ister misiniz? Harika, o zaman şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyin.

1-001.jpg

RESİMDE SAKLANAN GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukara gösterilen resim, sizden 11 saniye içinde bir köpeği tespit etmenizi isteyerek gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmek için bir araçtır. Bu, zekanızı test etmenin eğlenceli bir yoludur ve aynı şeyi arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşarak kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görebilirsiniz.

Zekayı belirlemenin tek yolunun bu olmadığını vurgulamak isteriz; Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyoneller tarafından tasarlanmış IQ testlerine girmeniz önerilir.

Paylaştığımız test, can sıkıntısını dindirmenin ve beyniniz için gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak hafif yürekli bir egzersizin keyfini çıkarmanın eğlenceli bir yoludur.

KÖPEĞİ 11 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Resme daha yakından bakarsanız, içindeki köpeği fark edebilirsiniz. Eğer takılırsanız ve süre içerisinde köpeği tespit edemezseniz, aşağıda verilen çözümü görebilirsiniz.

Ama önce, köpeği 11 saniye içinde bulmak için hile yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Çoğunuzun köpeği ilk denemenizde görebildiğinize inanıyoruz. Çabalarınız ve üstün gözlem becerileriniz için bir alkışı hak ediyorsunuz. Hala arayan ve köpeği bulamayanların cesareti kırılmasın, tüm kalbinizle denediniz ve çabanızı takdir ediyoruz.

Hala köpeği arıyorsanız, çözüm için aşağı kaydırın. Köpeği görebilirsiniz ve konumu kırmızı bir daire ile vurgulanmıştır.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN