Somer Sivrioğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Acun'un kovduğu Fatma Nur çıldırttı "Kesin kovulacak"

Somer Sivrioğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Acun'un kovduğu Fatma Nur çıldırttı "Kesin kovulacak"

MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri olan Somer Sivrioğlu, yarışmacı Fatma Nur Uçar'ı sert sözlerle eleştirdi. Sivrioğlu'nun o sözleri karşısında Uçar bakın ne cevap verdi? Kimse beklemiyordu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında yine olaylı bir yayın geçti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu yarışmada her hafta tansiyon yükselmeye devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki gerginlik bazen şefler arasında da yaşanıyor. Bu defa tartışma Somer Sivrioğlu ile Fatma Nur Uçar arasında yaşandı. Bakın birbirlerine neler söyledi?

masterchef-fatmanur-kimdir-masterchef-2022-fatma-15204108-3726-amp.jpg

FATMA NUR UÇAR ŞEFLERİ KIZDIRDI

Her bölümü izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışmasında bu defa şef Somer Sivrioğlu ile Fatma Nur Uçar arasında yaşandı.

620-340-masterchef-turkiye-20-ekim-2022-2-part-620x338-45410628019323-6351c84abd8d3.jpg

Geçen aylarda Acun Ilıcalı'nın yarışmadan göndermek istediği Uçar, Sivrioğlu'nu kızdırdı.

s8010tiz-400x400.jpg

SİVRİOĞLU DAYANAMADI

Uçar'ın diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmaları eleştiren Sivrioğlu, yarışmacıyı ağır eleştirdi. Sivrioğlu, "Senin için popülerlik önemli" diyerek sinirlendi. Şef Sivrioğlu'nun bu çıkışı sonrasında Fatma Nur, "Buradan vuracağınızı hiç beklemiyordum" sözleriyle karışılık verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN