Son fırsat ayağınıza geldi! Dacia'nın tüm modellerinde büyük indirime ek 100 bin TL kredi fırsatı duyuruldu!

Son fırsat ayağınıza geldi! Dacia'nın tüm modellerinde büyük indirime ek 100 bin TL kredi fırsatı duyuruldu!

Yıl sonuna gelinmesiyle beraber Dacia modellerinde geçerli olmak üzere uygun kredi seçenekleri sunuldu. Üstelik düşük faizli olması ise vatandaşların ilgi odağı oldu. Dacia modelleri için geçerli olan 100 bin TL kredi avantajı için merak edilenler haberimizde.

Araç almak için kredi çekmeye yönelenlere sevindirici haber geldi. Gün geçtikçe artış gösteren otomobil fiyatlarına karşılık olarak Dacia aralık ayına özel 100 bin TL kredi verdiğini açıkladı. Yılın son ayına gelinmesiyle beraber kampanyadan yararlanmak için sayılı günler kaldı. İşte, Dacia tüm modelleri için büyük fırsat haberimizde yer almaktadır.

DÜŞÜK FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ

Dacia Finans'tan kredi kullanılması durumunda geçerli kampanya duyurusu yapıldı. Aralık ayı sonuna kadar 100 bin TL krediye 12 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranıyla beraber uygulanacağı haberi verildi. Tüm dacia modelleri için geçerli olan bu kredi imkanından aylık düşük taksit imkanı sunuluyor. 100 bin TL dacia kredisi için yüzde 0.99 faiz ve 12 ay vadede aylık ödeme tutarıyla beraber 9.019 TL olarak ödeme planı gerçekleşti.

dacia kredi kampanyası

LANSMANA ÖZEL FİYATLAR

2022 model olan Jogger modeli üzerinde avantajlı fiyatları açıklandı. Lansmana özel düzenlenen fiyat bilgisinde Dacia Jogger fiyatı 545.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN