Son halini görenler gözlerine inanamadı! Sosyal medyada son paylaşımına yorum yağdı: "Güzelliğinden eser kalmamış"

Son halini görenler gözlerine inanamadı! Sosyal medyada son paylaşımına yorum yağdı: "Güzelliğinden eser kalmamış"

Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteriyle herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Çakır, son paylaşımıyla şaşırttı. Çakır'ın son paylaşımını gören hayranları "Eski güzelliğinden eser kalmamış" yorumunda bulundu.

Yaprak Dökümü'nde Ferhunde rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Çakır, sevgilisiyle bir mekanda görüntülendi. Güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu son haliyle şaşkına çevirdi. Yüzündeki büyük değişimi gören "Çökmüş" yorumu yaptı. Bakın Deniz Çakır'ın yüzüne ne oldu?

cakir.jpg

DENİZ ÇAKIR'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Deniz Çakır, sevgilisiyle bir cafede otururken görüntülendi.

thumbs-b-c-7aa92dd474e928dbee6ece92913e592e.jpg

Çakır'ı görenler tanımakta zorlandı. Yüzünde şişliklerden dolayı tanınmaz hale gelen Çakır'ın kilo aldığı için böyle olduğu iddia edildi.

denizcakir-001.jpg

KİMSE TANIYAMADI

O görüntüleri gören yorum yağmuruna tuttu. Kimileri makyajsız olduğunu söylerken kimisi ise "Yazık olmuş" "Güzelliğinden eser kalmamış" gibi yorumlar yaptı. Deniz Çakır'dan henüz son haliyle ilgili bir açıklama geldi. Sizce nasıl görünüyor?

denizcakir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN