Sosyal medyadaki reklam paylaşımlarından servet kazanıyor! 15 saniyelik video paylaşıp 17 asgari ücret ödeme alıyor

Sosyal medyadaki reklam paylaşımlarından servet kazanıyor! 15 saniyelik video paylaşıp 17 asgari ücret ödeme alıyor

'Adım Farah' dizisinin sezon arası vermesiyle yaz tatiline çıkan Demet Özdemir'in sosyal medya hesabında yaptığı reklamlı paylaşımlardan kazandığı ücret ortaya çıktı. İşte, Demet Özdemir'in sosyal medyadan kazandığı para...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine girmiş, evliliklerinin 8. ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

Ünlü çift, 8 Mayıs 2023 günü Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 dakika süren duruşma ile tek celsede boşanmıştı. İkili, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

DEMET ÖZDEMİR'İN SEVGİLİSİ KİM?

Sürpriz ayrılığın ardından Yunanistan tatiline giden Demet Özdemir, gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Mikonos'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, katıldığı bir partide DJ ile yakınlaşmıştı.

31 yaşındaki oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı konuşulan Yunan DJ Sergio ile fotoğrafını ilk kez geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı.

demet-ozdemir-ne-kadar-kazaniyor.jpg

DEMET ÖZDEMİR SOSYAL MEDYADA YAPTIĞI REKLAMLARDAN NE KADAR KAZANIYOR?

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Deneyimli oyuncunun Instagram sayfasından yaptığı bir reklam paylaşımından aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Özdemir, sosyal medya hesabında 15 saniyelik videolu reklam paylaşımından 200 bin TL kazanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN