Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten '240 saat boyunca sürecek' diyerek açıkladı: Havalar ne zaman serinleyecek?

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten '240 saat boyunca sürecek' diyerek açıkladı: Havalar ne zaman serinleyecek?

Eyyamı Bahur sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ederken Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yarın batıda saat 10:00'da başlayacak kuzey rüzgarlarının 240 saat aralıksız eseceğini açıkladı. Meteoroloji ise, hava sıcaklıklarının 14 Ağustos'a kadar azalarak mevsim normalleri civarına düşeceğini duyurdu.

İstanbul’da da etkili olan “Eyyam-ı bahur” sıcaklıklarının ardından serin havalar etkisini gösterecek. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugünden itibaren 14 Ağustos'a kadar hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normalleri civarına düşeceğini açıkladı.

Sıcaklıkların, İstanbul'da 28-30, Edirne'de 31-32, Kırklareli'de 27-31, Tekirdağ'da 27-30, Kocaeli'de 30-33, Sakarya’da 29-32, Yalova’da 26-30 derece civarında seyredeceği belirtildi.

KUZEY RÜZGARLARI GELİYOR

Meteoroloji’nin son hava tahmin raporuna göre, İstanbul’un batı, Tekirdağ’ın kuzey çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yarın batıda öğle 10:00'da başlayacak kuzey rüzgarlarının 240 saat aralıksız eseceğini söyledi.

Yurdun batı kesiminde görülen ve İstanbul’da da etkili olan “Eyyam-ı bahur” sıcaklıklarının ardından yağış geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 7 Ağustos’a ilişkin yayımladığı hava durumu raporuna göre, İstanbul’un batı, Tekirdağ’ın kuzey çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN