Squid Game gerçek oldu! Kazanana bu zamana kadar ki en büyük ödül verilecek! Ödülü duyan başvurmaya koşuyor

Squid Game gerçek oldu! Kazanana bu zamana kadar ki en büyük ödül verilecek! Ödülü duyan başvurmaya koşuyor

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game gerçek oldu. 456 kişinin yarışacağı yarışmadaki büyük ödül miktarı dudak uçuklattı.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 17 Eylül 2021'de yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen diziler listesinde yer alan Squid Game dizisi gerçek oluyor. Netflix, Squid Game dizisinin ‘gerçeğinin’ yayın tarihini açıkladı.

Sadece 28 günde 111 milyon kişi tarafından izlenen, Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen, başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung gibi isimlerin yer aldığı Netflix'in tüm zamanların en popüler dizisi Squid Game gerçek oldu.

456 kişinin yarışacağı ve 4.5 milyon dolar ödüllü yarışma "Squid Game: The Challenge" ismiyle Netflix'te yayınlanacak.

Yarışma 22 Kasım'da yayınlanacak. Ancak Türkiye'de ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yarışmada 456 yarışmacı yarışacak ve 4 milyon 560 bin dolarlık para ödülünün sahibi olmak için mücadele edecek. Yarışma "Squid Game: The Challenge" ismiyle yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN