Star TV Yalı Çapkını oyuncu kadrosu kim kimdir?

Star TV Yalı Çapkını oyuncu kadrosu kim kimdir?

İnternetin en çok araştırılan dizilerinden biri de Yalı Çapkını dizisi oldu. Peki Yalı Çapkını dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırmaktadır? Tüm detaylar haberimizde.

Tanıtımlarının başlamasından itibaren oldukça büyük bir merakla beklenen Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümü Star TV ekranlarında seyircilerle paylaşıldı. Peki Yalı Çapkını dizisinde hangi oyuncular var? Karakterlerin hikayeleri nedir? Yalı Çapkını dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ

Yalı Çapkını dizisi 23 Eylül tarihinde Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaryosunu Mehmet Barış Günger ve yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Dizinin türü dram ve aşk olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Dizide ailesi istememesine rağmen genç bir erkeğin sevdiği kadınla birlikte olmak için verdiği mücadele anlatılıyor. Dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

Yalı Çapkını Dizisi Konusu ve Karakterleri

YALI ÇAPKINI DİZİSİ KARAKTERLERİ

AFRA SARAÇOĞLU

Afra Saraçoğlu dizinin başrollerinden olan Seyran karakterini canlandırıyor. Seyran Esme ve Kazım'ın küçük kızı olarak dünyaya geliyor ve Antep'in en güzel kızlarından biri olarak tanınıyor. Seyran'ın en büyük hayali ise eğitimini tamamlamak ve ayakları üzerinde durmak. Seyran karakter olarak sevgi dolu ve merhametli olsa da istediği zaman hırçınlaşıp istediğini elde eden bir karakter.

MERT RAMAZAN DEMİR

Mert Ramazan Demir dizide Ferit karakterini canlandırıyor. Ferit, Antep'in sayılı zenginlerinden olan Halis Ağa'nın torunu olarak tanınıyor. Aynı zamanda Ferit şeker hastası ve evde küçük erkek çocuğu olduğu için ev sakinleri tarafından şımartılarak büyütülen bir karakter. Yurt dışında eğitimini tamamlayıp döndükten sonra ailesinin kurallarını dinlememeye başlar, yakışıklı ve deli dolu bir karakterdir.

ÇETİN TEKİNDOR

Çetin Tekindor dizide Halis Ağa karakterini canlandırıyor. Halis Ağa Korhan ailesinin reisi ve Antep'in sayılı zenginlerinden biri olarak biliniyor. Mesleğinin ustası olmasına rağmen hastalığı nedeniyle işlerini oğlu Orhan'a bırakmıştır. Halis Ağa, otoriter, sert bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Torunu Ferit ile uğraşırken bir yandan da mücevher işlemeye çalışmaktadır.

ŞERİF SEZER

Şerif Sezer dizide Seyran'ın babası Kazım karakterinin halası Hattuç'u canlandırıyor. Seyran ve kardeşleri de onu hala olarak biliyor. Sert ve otoriter bir karakter olduğu biliniyor. Hattuç, zamanında babası tarafından fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalarak büyüdüğü için yeğeni Kazım'ın kızlarına da sert davranmaktadır.

EMRE ALTUĞ

Emre Altuğ dizide Orhan karakterini canlandırmaktadır. Ferit'in babasıdır. Başarılı bir iş adamı olmasına rağmen babası gibi usta değildir. Bu sebeple babasını hiçbir zaman memnun edememektedir. Ferit ve diğer oğlu Fuat'a karşı özgürlüklerinde destek verse de babasına karşı da mahcup olmak istememektedir. Orhan karakter olarak anlayışlı, merhametli ve içinde yalnız bir insandır.   

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN