Survivor 2023 kadrosunda hangi isimler olacak? Survivor 2023 kadrosu

Survivor 2023 kadrosunda hangi isimler olacak? Survivor 2023 kadrosu

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'un 2023 sezonu heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda nasıl bir kadronun oluşacağı merak edilirken, 2023 sezonuyla ilgili söylentiler de artmaya başladı. Peki, Survivor 2023 kadrosunda hangi isimler yer alacak? İşte detaylar...

Yeni sezonu heyecanla beklenen Survivor'un kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. All Star ile Fenomenler konsepti ile yayınlanacak 2023 sezonu gündeme damga vuracak.

YENİ SEZONU BOMBA GİBİ GELİYOR!

Acun Ilıcalı imzası taşıyan Survivor'un yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Birbirinden güçlü isimlerin yer alacağı 2023 sezonu için Acun Ilıcalı kesenin ağızını açtı. All Star ve Fenomenler konseptinin uygulanacağı yeni sezonda yer alacak isimler de yavaş yavaş belli oluyor.

 survivor yeni sezon

SURVİVOR 2023'TE HANGİ İSİMLER OLACAK

Survivor'un yeni sezonunda; Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, fenomen Merve Yalçın, fenomen Cellat ile şarkıcı Yaren Alaca gibi isimlerin olacağı konuşuluyor.

Merakla beklenen Survivor 2023 kadrosuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldığında yeni haberlerle sizleri bilgilendireceğiz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN