Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu, kimler var? Survivor başvuru adresi

Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu, kimler var? Survivor başvuru adresi

Yönetmenliğini Mustafa Kazan'ın üstlendiği Survivor yeni sezonu ile bomba gibi geliyor. Yeni sezonun gelmesi ile birlikte 2023 tarihli başvurular ne zaman yapılacak? 2023 Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak? Gibi soruları akıllara getirdi. Survivor 2023 yeni sezonunun tanıtımı ile dikkatleri çekti. İzleyicileri ekran başına kitleyen büyük izleyici kitlesine sahip Survivor yeni sezonu ile sevenlerinin aklına yeni sezonda kimlerin olacağı ne zaman başlayacağı gibi sorular getirdi. Peki yeni sezonda kimler olacak, yeni sezon ne zaman başlayacak, başvuru tarihleri ve bunun gibi Survivor 2023 seni sezon hakkında diğer detaylar.

Survivor, 2023 yılında yeni sezonu ile bomba gibi geliyor. İlk tanıtımı yayınlanan yeni sezonda yer alacak kadro henüz belli olmasa da yapımcılığını üstelenen Acun Ilıcalı tarafından yarışmaya katılmak isteyenlere bilgilendirme yapıldı. Yeni sezonun formatında akıl oyunları olacak. Acun Ilıcalı açıklama yaparak yeni formatın “Survivor 2023 All Star Fenomenler” olacağını duyurdu. Yapılan bu duyurudan sonra sosyal medyada sürpriz isimler yayınlandı. Aralarında Tik Tok fenomenlerinin de bulunduğu kadro zorlu yarışma için ocak ayında Dominik’e gidecek.

suvivor

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor yeni sezonu ile akılarda birçok soru işareti bıraktı. Bu soruların arasında yarışmacı kadrosu ve yeni sezonun ne zaman başlayacağı. Murat Ceylan’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmada yeni sezonun Star-Fenomenler formatı ile yapılacağı iddia edilmekte. Fakat bu sadece bir iddia Acun Ilıcalı bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Tüm bunların yanı sıra yeni sezonun Master Chef yarışmasının sezonu bittikten sonra yayınlanması bekleniyor.

 

SURVİVOR 2023 YENİ SEZON KADROSU BELLİ OLDU MU?

Yeni sezonu ile büyük ilgi toplayan yarışma programı Survivor yeni sezonunda yer alacak yarışmacı kadrosu merak edilmekte. Müjdeli haber Acun Ilıcalı’dan geldi. Survivor 2023 yeni sezon için başvurular alınmaya başladı. Bunların yanı sıra bu sezon diğerlerinden farklı olacak.

TV8 kanalında yayınlanan yarışma programının yeni sezonunda yarışmacı kadrosu henüz belli değil. Fakat sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialara göre yeni sezonda; Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Merve Aydın, You Tuber Ali Abdüsselam Yılmaz, Tik Tok fenomeni Cellat gibi isimlerin yer alacağı söyleniyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından ortaya atılan bu iddiaların gerçek olma ihtimali ise bilinmiyor.

Geride bıraktığımız haftalarda ortaya atılan iddialara göre Survivor 2023 yeni sezonun yarışmacı kadrosunda yer alacak isimler arasında;

Hakan Hatipoğlu

Hikmet Tuğsuz

Steven Salam

Semih Öztürk

Damla Can

Furkan Kızılay

Merve Aydın

Faster Abdü

Merve Yalçın

Yaren Alaca

Cellat

suvivor

SURVİVOR 2023 YENİ SEZONDA YARIŞMAK İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamadan sonra yarışmaya katılmak isteyen çok sayıda kişi nasıl başvuru yapıldığını veya şartların neler olduğunu merak etmeye başladı. Yeni sezonda yarışmacı olmak isteyen adaylar TV8 kanalının resmi sayfası üzerinden başvuru şartlarını karşılayarak yarışmaya başvuru yapabilmekte.

SURVİVOR BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLER NE?

Survivor yeni sezonunda yarışmacı olarak katılmak isteyen kişiler için hazırlanan başvuru şartları şu şekildedir;

İsim ve soy isim,

Cinsiyet,

E-posta adresi,

Boy ve kilo

İş, ev ve cep telefon numarası

Yaşanan şehir ve semt

Doğum tarihi ve doğum yeri

Memleket

Meslek ve eğitim durumu

Medeni durum ve çocuk bilgisi

Eski Survivor yarışmacıları arasından hangisini kendinize yakın buluyorsunuz,

Sigara kullanıyor musunuz,

Yapılan sporlar ve profesyonellik derecesi

Ciddi sağlık problemleri, düzenli alınan ilaçlar ve alerji probleminiz var mı,

Yüzme biliyor musunuz,

Survivor’a katılmak isteme nedeniniz,

Survivor’a katılırken güvenilen özellikler ve kişiliğini tarif eden üç kelime,

Yarışmaya katılırsanız sizi en çok zorlayacak şey,

Ödülü ne için harcayacaksınız,

Bu zamana kadar yapılan en büyük çılgınlık, yaşanan en talihsiz ve en güzel olay,

Kendinizle ilgili anlatabileceğiniz ilginç bir olay,

Survivor’a başvuran ya da katılanlar arasından tanınan birinin olup olmadığı,

Daha önce başka bir yarışma programına başvuru yapılıp yapılmadığı,

Biri boydan olmak üzere iki fotoğraf,

Başvuru videosu.

Bu yazımızda Survivor 2023 yeni sezon hakkında merak edilen tüm detaylara yer vermeye çalıştık.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN