Survivor adasında gergin anlar! Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye sert sözler: “Buranın tek patronu benim!”

Survivor adasında gergin anlar! Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye sert sözler: “Buranın tek patronu benim!”

TV8’in yıllardır izlenen yarışma programı Survivor, bu yıl da birbirinden heyecanlı bölümleri izleyici karşısına çıkarıyor. Son olarak dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı’nın sert sözleri programa damga vurdu. Turabi’nin hareketlerine dayanamayan Acun Ilıcalı, adeta ateş püskürdü. İşte detaylar…

Survivor All Star 2024, hız kesmeden yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Programın her bölümünde farklı olaylar yaşanırken bu defa da Acun Ilıcalı’nın Turabi’ye söylediği sözler olay oldu. Konsey esnasında Turabi ve Özgür arasındaki gerilim Acun Ilıcalı’nın sabrını taşırdı. Ilıcalı, "Buranın tek bir patronu var o da benim" diyerek Turabi'yi uyardı.

ÖZGÜR’DEN SİTEMLİ SÖZLER

Haberler.com’da yer alan habere göre, Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde kırmızı takım yarışmacıları arasında eleme adayı belirlendi. Konseyde özgür ve Bozok altışar alarak eleme potasına çıkınca eşitlik söz konusu olduğu için son kararı takım kaptanı olan Özgür verdi. Özgür, yaşanılan olaylara tepki göstererek şunları söyledi:

yeni-proje-17.jpg

"Bazı kişiler takım kaptanını yazacak kadar şuursuz. Turabi 'beni yazın' dedi ama kendisini yazdıracak cesareti olmadı herhalde o yüzden beni yazdırdı. Ne yazık ki ismimi yazan herkesin kolu Turabi'nin elinde. Turabi ne derse yapılıyor. Buna üzüldüm çünkü hepsi ayrı bir karakter. Erkek olarak yüzdesi en yüksek olan isimlerden biriyim. Turabi herhalde dersine iyi çalışmamış. Takımda organize işler olmasaydı kendi adımı da söyleyebilirdim ama aday olarak Bozok diyorum."

yeni-proje-16-001.jpg

TURABİ’DEN AĞIR SÖZLER

Turabi, konseyde Sercan ile tartıştı ve Özgür’ün “şuursuz” kelimesine yükselerek, "İsim yazmayla şuursuz olmanın hiçbir alakası yok. Bir isim yazdın diye bana çemkireceğine yüzüne karşı 'güvenmiyorum' diyen adama yalakalık yapmayı bırakacaksın. Bu saatten sonra sana da söylüyorum Sercan ve seni sürekli yazacağım kardeşim. Yazıyorum diye de bana hakaret etmeyeceksiniz" dedi.

yeni-proje-15-001.jpg

ACUN ILICALI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Acun Ilıcalı ise Turabi’nin söylediklerine dayanamayarak araya girdi ve şunları söyledi:

"Sen problem aramaya gelmiş gibisin ya. Ne oluyor bir sakinleş. Sana bir şey diyen yok ki. Turabi sen bu ortamı böyle geremezsin. Şu anda yaptığı doğru bir şey değil. Sen konseyde herkese 'Sen onu deme, sen bunu deme' diyorsun. Ne oluyoruz ya? Dingo'nun ahırı değil burası. Disipline mi alacaksın takımın hepsini? Hep beraber seni övelim istiyorsan. İnsanlara baskı kurarak müdahale ediyorsun. Burası Survivor ve tek bir patronu var o da benim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN