Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dikkat çeken poz

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dikkat çeken poz

Survivor yarışması Aleyna Kalaycıoğlu, verdiği pozlarla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Güzelliği kadar fiziğiyle de dikkat çeken Kalaycıoğlu, son paylaşımıyla olay oldu. Bakın ne paylaştı?

2021 yılında Survivor'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrasında fiziği ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Kalaycıoğlu, Cengiz Ünder'le olan ilişkisiyle de gündemden düşmüyor. Kalaycıoğlu'nın son paylaşımı yine olay oldu. Bakın nasıl poz verdi?

aleyna.jpg

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NDAN İDDİALI POZ

Survivor yarışmasıyla adından bahsettiren Aleyna Kalaycıoğlu, gösterdiği performansla hafızalar kazındı.

hrg-5360.jpg

Güzelliğiyle de beğeni toplayan Kalaycıoğlu, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Fit fiziğiyle cesur pozlar veren Kalaycıoğlu, özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

3104326-810x458.jpg

MİNİ ETEĞİYLE OLAY OLDU

İddialı pozlar veren Aleyna Kalaycıoğlu, bu defa mini eteğiyle çok konuşuldu.

isirmalik.jpg

Kusursuz fiziğini gösteren Kalaycıoğlu'na çok sayıda yorum yağdı. Görenler, "Manken gibi" "Bir içim su" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN