Survivor All Star sezona kaosla giriş yaptı! Tüm yarışmacılar birbirine girdi! 'Biberonunu getirdim' sözleri olay yarattı

Survivor All Star sezona kaosla giriş yaptı! Tüm yarışmacılar birbirine girdi! 'Biberonunu getirdim' sözleri olay yarattı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün yayınlanan ilk bölümü gündeme damga vurdu. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı program yeni sezona kaosla başladı. Yarışmacılar birbirine girdi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yıllardır yayınlanan Survivor bu sezon All Star olarak ekranlarda. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor dün akşam yayınlanan bölümüyle gündeme damga vurdu.

Ödül oyunu sırasında oyuncular arasındaki gerilim zirve yaptı. Halat çekme oyununda Nagihan Karadere halat çekerken yere düştü. Mavi takımdan Seda ise oyun sonunda "Yatıyorsun orada" diyerek Nagihan'a çıkıştı. Nagihan ise "Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma" sözleriyle bağırdı.

Ayrıca Turabi ve Özgür ile Yaman ve Poyraz da karşı karşıya geldi. Oyunu Poyraz ve Yaman kazandı. Poyraz'ın yaptığı sevinç sonrası Turabi'nin "İlerleyen zamanda görüşeceğiz" demesinin ardından Poyraz, "İlk oyundan başladı, gel" deyince ortalık karıştı. İki yarışmacı birbirlerinin üstüne yürüdü.

ACUN ILICALI YARIŞMACILARI UYARDI

Turabi, Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği. Sana saygıyı öğreteceğim. Senin biberonunu, emziğini getirdim. Bana efendiliği öğretecek son adamsın" diyerek bağırdı. Turabi, bir oyunluk dışarıya çıkarıldı. Acun Ilıcalı ise iki yarışmacıyı da uyardı.

hakan.jpg

"TURABİ İLE BENİM DE ALIP VERECEĞİM VAR"

Doğukan Manço ise "Bugün Poyraz ile Turabi arasında bir olay oldu. Aslında onun ucu bana da dokunuyor. Şimdi Poyraz maçtan sonra haklı çünkü Turabi buraya gelmeden önce hepimize çok ağır zemin yaptı. Bana da yaptı. Fark şu, Poyraz bence oyunda yapacağını yaptı, abarttı, Turabi de saçmaladı. Turabi ile benim de daha alıp vereceğim var. Benim de çok ciddi hesaplayacağım günlerim gelecek ama sahada olması lazım. Ben zamanımı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

OYUNUNDA GERİLİM TAVAN YAPTI

Dokunulmazlık oyununda Sercan yarışırken sakatlandı. Hakan, Sercan'ın yanına gidip ilgilendi. O sırada Turabi, Hakan'a oradan uzaklaşmasını emredince Hakan ile Turabi arasında gerginlik yaşandı.

Dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini mavi takım 8-6 kazandı. Erkeklerde de 8-5'lik skorla mavi takım kazandı. Böylelikle erkekler ve kızlarda dokunulmazlığın ve ödülün sahibi 2-0'lık skorla mavi takım oldu.

Acun Ilıcalı dokunulmazlık konseyinde yeni kuralları şu ifadelerle açıkladı: "Aynı sakatlıktan sadece erkekler ya da kadınlar 1 eleme haftasında muaf olabiliyorsunuz. Ancak ondan sonraki eleme de o durumda aynı bölgenin sakatlığı dikkate alınmıyor ve sakatlık bu derecede uzunsa da o yarışmacıyla vedalaşmak zorunda kalabiliyoruz. Sakatlık çok çok önemli, zafere giden yolda sakatlık yüzünden veda yaşamamanızı diliyoruz. Mühim olan kendini paralayarak o oyunu kazanmak değil sezonu bitirmek.

Öte yandan şunu unutmayın. Aldığınız her galibiyet Survivor'daki kaderinizi belirleyecek. Çünkü eleme oyunlarında, düellolarda atışlar seçilirken, her zaman cebinizde bir yüzdeniz olacak. Survivor'ın başladığı günden beri yüzdeniz. O yüzde size atış seçiminde avantaj sağlayacak. O yüzden toplam galibiyet oranınız sizin adeta kimlik kartınız Survivor'da ve çok kritik yerlerde bu etkili olacak. Onun dışında her günün birincisi ertesi günün kaptanı olacak. Takımın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN