Survivor fatihi benim ama Acun arasa da artık gitmem! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri: Yenilir yutulur sözler değil!

Survivor fatihi benim ama Acun arasa da artık gitmem! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri: Yenilir yutulur sözler değil!

Survivor yarışmasıyla adını Turabi, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya yönelik şaşırtan açıklamalarda bulundu. Survivor yarışmacılarını da eleştiri yağmuruna tutan Turabi, Acun Ilıcalı arasa da artık Survivor'a gitmyeceğini söyledi. İşte, Turabi'nin Acun Ilıcalı'ya yönelik sert sözleri...

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'ın fenomen yarışmacısı Turabi Çamkıran, iki yıl üst üste Survivor şampiyonu olmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Turabi, Acun Ilıcalı ve Survivor'ın eski sezon yarışmacıları hakkında söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

"LÜKS VİLLAMDA BİRBİRİNDEN GÜZEL MANKENLERLE"

Turabi, Survivor şampiyonlarını eleştirdi ve gelecek olan yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Turabi, "Nisa tüm Survivor şampiyonlarının olduğu gibi SMS ile şampiyon olur, bazı yarışmacılar ömür boyu bunu unutamaz, ben de Hollywood'da lüks villamda, birbirinden güzel mankenlerle aksiyon filmlerine hazırlanırım. Yakında güzel projelerle karşınıza tekrar çıkacağım" dedi.

Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sene Survivor'a katılacak mısın?" sorularına yanıt verdi. Turabi, "Survivor tam anlamıyla İstanbul gibi, fethi zor, fatihi tek" dedi.

survivor-turabi-instagram-acun-ilicali.jpg

"ACUN ABİ ARASA DA SURVIVOR'A GİTMEM"

"Survivor'a katılacak mısın?" sorusuna, "Sormaktan vazgeçin arkadaşlar. Artık Survivor'dan emekliyim. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum. Gelmem için önce Acun abinin kendisinin beni araması lazımdı, yanındaki arkadaşının araması değil" diyerek net bir yanıt verdi.

Turabi, "Artık bu saatten sonra arasa da gitmem. 2 defa şampiyon olmuş, ve Survivor adına yarışıp dünya şampiyonu olmuş ben yerine, özel jetiyle getirdiği Nusret yarışsın. Hem Nusret parkurlara tuz, Atakan da yarışmacılara diz ve dirsek atar, hatta hızını alamayıp hakedenlerin totosunu tekmeler ama Hayim düşer, dopingli hırsızın biri çıkar itiraz eder, Nagihan 'Kıskanıyorun oğlum' diye ağzına çarpar, deli Taner herkesi kafese davet eder, Berkan 'tranquilo' diyerek herkesi yatıştırır, herkes tüm bu olanlar için Hakan'ı suçlar, Bozok adada patates satar" diyerek yarışmacıları da eleştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN