Babacan 'Endişeye mahal yok' diyerek paylaştı: Türkiye’nin yarınları birleşe birleşe kazananlara emanet

Babacan 'Endişeye mahal yok' diyerek paylaştı: Türkiye’nin yarınları birleşe birleşe kazananlara emanet

DEVA Partisi Lideri Babacan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Karamollaoğlu ile paylaştığı videoyu alıntılayarak "Endişeye mahal yok. Türkiye’nin yarınları birleşe birleşe kazananlara emanet." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iki partinin gençlik kollarının yeleğini giymiş, el ele tutuşmuş gençlerin fotoğrafı eşliğinde bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlarım." ifadelerini kullanırken Karamollaoğlu ise “Çok şükür bu ülke, bu günleri sonunda gördü." diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun Karamollaoğlu ile paylaştığı videoyu alıntılayarak "Endişeye mahal yok. Türkiye’nin yarınları birleşe birleşe kazananlara emanet." ifadelerini kullandı.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Endişeye mahal yok. Türkiye’nin yarınları birleşe birleşe kazananlara emanet."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN