Dolandırılan Muslera'nın ilk ifadesi ortaya çıktı! Siz bu hataları yapıp birikiminizi kaptırmayın, yaşadıklarını tek tek anlattı

Dolandırılan Muslera'nın ilk ifadesi ortaya çıktı! Siz bu hataları yapıp birikiminizi kaptırmayın, yaşadıklarını tek tek anlattı

Özel bir bankanın müdürü tarafından dolandırıldığını dile getiren Fernando Muslera, şikayetçi olmak için gittiği emniyette yaşadıklarını anlattı. Ünlü kaleci, nasıl kandırıldığını anlattı. İşte, Fernando Muslera dolandırıcılık olayı...

Galatasaray'da 2011 yılından forma giyen kaleci Fernando Muslera, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından nasıl dolandırıldığını söyleyip ifade verdi.

"YÜKSEK GETİRİSİ VAR" DİYEREK İKNA ETTİLER

OdaTV'de yer alan habere göre, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu'dan da şikayetçi olduğunu dile getiren Muslera ifadesinde, şunları bilgiler aktardı:

"Denizbank tarafından 2022 yılında yatırım amacıyla Aralık ayında sık arandım. Akabinde şube müdürü Seçil Erzan tarafından yine paramın değerlendirilmesi amacıyla defalarca kez arandım. Bana telefonda her aramasında 'yüksek getirisi olan bir fon olduğunu, bu fonun kurumsal bir fon olduğunu, Hakan Ateş, Mehmet Aydoğdu bu fonu yönetiyor' diyerek beni de bu fona para yatırmaya ikna etti."

"PARAYI ELDEN TESLİM ETTİK"

Denizbank ve bir devlet bankasındaki hesabında toplamda 1 milyon 200 bin dolar parası olduğunu anlatan 36 yaşındaki Uruguaylı, şunları paylaştı:

"Denizbank'ta bulunan 700 bin dolar parayı Aralık ayında bir günde çektim. Sonrasında Menajerim Mert Çetin'e şube müdürü Seçil Erzan'a teslim etmesi için verdim. Sonra şubat ayında bu kez diğer bankada bulunan 500 bin dolar paramı yine Seçil Erzan'a vermesi için çekip menajerim Mert Çetin'e teslim ettim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN