İYİ Parti'den yeni reklam filmi: Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin

İYİ Parti, 14 Mayıs seçimleri için reklam filmlerini yayımlamaya devam ediyor. Yeni reklam filminde seçim sabahı genç bir kadının seçim kabininde İYİ Parti’ye oy verdikten sonra yaşadığı huzur ve mutluluk yansıtıldı. Video, İYİ Parti'nin resmi hesaplarından “Adil Türkiye için 14 Mayıs’ta vur mührü #sesgelsin! Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin!” notuyla paylaşıldı.

Seçimlere sayılı günler kaldı. İYİ Parti'nin yeni reklam filminde 14 Mayıs seçim gününün yansıtıldığı videoda, genç bir kadının seçim kabininde İYİ Parti’ye oy verirken ki durumu mizahi bir şekilde yansıtıldı. Oy kullandıktan sonra ise 21 yıllık AK Parti iktidarından kurtulmanın verdiği huzur ve mutluluk yansıtıldı.

“Adil Türkiye” vizyonuna işaret edilen video; “Adil Türkiye için 14 Mayıs’ta vur mührü #sesgelsin! Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin!” notuyla İYİ Parti’nin resmi hesaplarından paylaşıldı.

Kampanyanın devamı niteliğindeki videolar da önümüzdeki günlerde yine İYİ Parti’nin resmi hesaplarından paylaşılacağı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN