Whatsapp kullanıcıları rahatlayacak, nihayet geliyor! Beta programında resmen ortaya çıktı

Whatsapp kullanıcıları rahatlayacak, nihayet geliyor! Beta programında resmen ortaya çıktı

Whatsapp Web uygulamasına gelecek yeni özellik ilk kez ortaya çıktı. Şimdilik beta programına katılan kullanıcılara sunulan özellik, birçok kullanıcının yüzünü güldürecek. İşte, Whatsapp Web'e yakın zamanda gelecek o özellik...

ABD merkezli Meta şirketinin sahibi olduğu Whatsapp mesajlaşma programının web sürümü için birkaç gün önce beta programı başlatılmıştı.

Whatsapp, beta programı ile kullanıcılardan hata bildirimleri ve geri bildirimler beklerken yeni özellikleri sunmak istiyor. Beta programında hangi özelliklerin olacağı merak konusuydu, nihayet belli oldu.

Donanım Haber'de yer alan habere göre Whatsapp, birkaç beta test kullanıcısına mesaj düzenleme özelliğini sundu.

WHATSAPP WEB'E MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsüne göre, mesaja tıklandığında 'Mesajı Düzenle' seçeneği çıkacak ve mesaj düzenlenebilecek. Fakat bunun bir süresi var.

Sohbet ve grup mesajlarını düzenlemek için 15 dakika vakit var. Mesajlar birden fazla kez düzenlenebiliyor. Şu an için yalnızca metin mesajları düzenlenebiliyor.

MOBİL SÜRÜME DE GELECEK

Mesajları düzenleme özelliğinin Whatsapp Web'in resmi beta programında aktif olduğunu ancak sınırlı sayıda kullanıcıya açıldığını hatırlatalım.

İlerleyen haftalarda daha fazla kullanıcıya açılacak yeni özelliğin, yakın zamanda Whatsapp mobil uygulamasına da gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN