Süleyman Soylu, o Süper Lig takımına stadyum sözü verdi! 'Bizzat takip ediyorum' dedi

Süleyman Soylu, o Süper Lig takımına stadyum sözü verdi! 'Bizzat takip ediyorum' dedi

Süper Lig'de yer alan bazı ilçe takımları, stadyumlarının kriterleri karşılayamaması nedeniyle maçlarını farklı stadyumlarda oynuyor. Mevcut stadyumunun yenilenmesi için devlet kurumlarından destek isteyen bir Süper Lig kulübünün çağrısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yanıt verdi. İşte, yeni stadyum müjdesi verilen o kulüp...

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih ilçesinin Karagümrük Mahallesi'nde yer alan Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Bakan Soylu'ya Kulüp Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, oyuncular ve taraftarlar eşlik etti.

karagumruk-stadi-yenileniyor.jpg

F. KARAGÜMRÜK'E STADYUM MÜJDESİ

Kulüp Başkanı Süleyman Hurma'nın bir süredir dile getirdiği stadyum talebini dinleyen Bakan Soylu, telefonla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu aradı. Bakan Kasapoğlu, "Karagümrük'ün hem stadını, hem antrenman tesisi ihtiyacını karşılayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

karagumruk-stadi-ne-zaman.jpg

"BEN TAKİPÇİSİYİM"

Konunun takipçisi olacağını söyleyen Bakan Soylu, "Murat Kurum Bakanımız, Arnavutköy'deki yeri Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tahsis ediyor. İşlemleri son aşamada kendisi takip edecek. Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız da, Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde Karagümrük Stadı'nı bitirecek. Ben işin takipçisiyim. En kısa zamanda hem antrenman sahaları, hem müsabaka stadı yapılmış olacak" dedi.

karagumruk-malarini-nerede-oynuyor.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN