Ölen eşine kitap yazmıştı: Korkunç gerçek ortaya çıktı! Meğer katil evin içindeymiş...

Ölen eşine kitap yazmıştı: Korkunç gerçek ortaya çıktı! Meğer katil evin içindeymiş...

Vefat eden kocasının arkasından kitaplar yazarak halk tarafından 'yas tutan dul' olarak görünen kadınla ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı. Yazdığı çocuk kitabından harekete geçen yetkililer, öyle birini tutukladı ki herkes şoke oldu. İşte detaylar...

ABD'nin Utah eyaletinin Kamas şehrinde hayatlarını sürdüren Kouri ve Eric Richins çifti, herkesin gözünde örnek bir anne babaydı. Çiftin bir oğlu, hayallerindeki evleri ve akıllarına gelecek her şeyleri vardı. Geçtiğimiz mart ayında ise hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir olay yaşandı.

Posta'dan Ömer Faruk Ekinci'nin yabancı basın kaynaklarından derlediği habere göre, akşam saat 21.00 civarı eşi Eric ile tamamlanan bir işi kutlamak için ona kokteyl hazırladığını söyleyen Kouri, daha sonra oğullarıyla uyumak için oradan ayrıldı. Gece saat 3 gibi tekrar odasına dönen Kouri, eşi Eric'in yatak odasının zemininde yattığını gördü. Eric, bu saatler arasında odasında sessiz bir şekilde son nefesini vermişti.

olen-esine-kitap-yazan-kadin-katil-cikti-1.jpg
Kouri Richins

GECE ODASINDA BİR ANDA YIĞILDI

Hemen acil durum hattını arayan Kouri, kocasının buz gibi olduğundan bahsederek yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplere kocasına bir içki vererek oğluyla uyumaya gittiğini söyleyen Kouri, Eric'in uyuşturucu kullandığını belirtti. Geri döndüğünde ise kocasının yerde yatar halde olduğunu söyledi.

Eric'in cansız bedenini inceleyen adli tıp ekipleri, genç adamın bedeninde ölümcül dozun 5 katı daha fazla fentanilin buldu. Gözler ise hemen eşi Kouri'nin üzerine çevrilmişti ancak yetkililer onu suçlamak için yeterli delile sahip değildi. Kouri’yi suçlayabilmek için biraz zaman ihtiyaçları vardı.

Kouri, kocasının ölümünden yaklaşık 1 yıl sonra bir çocuk kitabı çıkardı. Kitabın ismi, "Benimle misin?", kendisi ve çocuğunun Eric'in yokluğuyla nasıl baş ettiklerinden yola çıkarak verilmişti.

Pek çok podcast ve talk show'a katılarak kocasının kaybıyla ilgili konuşan Kouri, kocasının ruhunun hala evde onlarla birlikte olduğunu söylüyordu.

olen-esine-kitap-yazan-kadin-katil-cikti-6.jpg
Benimle misin?

"MICHAEL JACKSON KOD ADIYLA İSTEMİŞ"

Kamuoyuna kendini yas tutan bir dul olarak gösteren Kouri Richins, polis ekiplerinin şüpheliler listesinden henüz düşmemişti. Bir arama emri çıkartan yetkililer, Kouri’nin evine giderek elektronik eşyalarına el koydu ve araştırmaya başladı.

Kouri’nin telefonunda yapılan incelemede reçeteli ağrı kesici ilaç bulmak için bir arkadaşıyla görüştüğü tespit edildi. Kouri, arkadaşına yazdığı mesajda, "Michael Jackson şeyinden istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Şüpheli metinlerin yanı sıra Eric'in ailesinin, ölümünden kısa bir süre sonra polise Kouri hakkındaki endişelerini dile getirdiği bildirildi. Şaşırtıcı bir şekilde, Eric'in ailesi, Kouri'nin Eric'i en az iki kez daha zehirlemeye çalıştığını bile söyledi.

olen-esine-kitap-yazan-kadin-katil-cikti-5.jpg
Kouri Richins ve Eric Richins

İLK ŞÜPHELENEN AİLESİ OLDU

Eric'in iki kız kardeşinden biri polise onu Kouri ile Yunanistan'da tatil yaparken aradığını anlattı. Çift rahatlayıp birlikte vakit geçirirken, Kouri'nin Eric'e onu şiddetli bir şekilde hasta eden bir içki verdiği belirtti.

2022 yılının sevgililer gününde ise Eric, karısı ile birlikte evde vakit geçirmeye karar vermişti. Birlikte yemek yerlerken masada bir alerjik reaksiyon geçiren Eric, bayıldı. Uyandığında ise karısının onu öldürmeye çalıştığından emin oldu.

Daha da suçlayıcı kanıtlar Eric'in hayat sigortası şirketinden geldi. Kouri, iddiaya göre Ocak 2022'de Eric'in bir arkadaşı ve iş ortağı olan sigorta poliçesi alıcısını kendisine çevirdi. Şirket, bu değişiklikle ilgili olarak Eric ile iletişime geçtiğinde, Eric hemen bunu reddetti.

Buna ek olarak, Eric vasiyetnamelerinde ve vasiyet hakkında karar verme yetkisinde Kouri'den kız kardeşine değiştirdi. Mahkeme belgeleri ayrıca Eric'in ölümünden kısa bir süre önce boşanma işlemlerini başlatmaya karar verdiğini de belirtiyor.

olen-esine-kitap-yazan-kadin-katil-cikti-3.jpg
Eric Richins ve Kouri Richins

KİTAPTAN YOLA ÇIKIP TUTUKLADILAR

Kouri, iddiaya göre Eric'in ölümünden sonra vasiyetnameden çıkarıldığını öğrendi ve hızlı bir şekilde, kocasının mal varlığındaki haklı payı olarak gördüğü için Eric'in ailesine karşı dava açmaya başladı.

Yetkililer ise Kouri'nin kitabını incelediklerinde kimsenin farkına bile varmadığı bir gerçeği ortaya çıkardı. Kouri Richins'in dokuz yıllık kocasını yasadışı fentanilin ölümcül dozuyla öldürdüğünü iddia ediliyor. Kouri, ağır cinayet ve kontrollü madde bulundurmak amacıyla üç suçlamayla suçlandı.

Suçun maddi bir nedeni ve Kouri'yi kocasının ölümüne bağlayan fiziksel kanıtlarla birlikte, polis onu evinde tutukladı.

Yeni yayınlanan mahkeme belgeleri, eşinin ölümünden önceki aylarda bir dizi yasadışı fentanil satın aldığını detaylandırdı.

Şu anda, Kouri cinayet ve uyuşturucu suçlamalarıyla karşı karşıya. Bir hakim, duruşması başlayana kadar cezaevinde kalıp kalmayacağına karar vereceği 19 Mayıs 2023 günü bir sonraki mahkeme tarihinde görülecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN