Survivor sayesinde ün kazanmıştı! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya sert gönderme: Bunlar yokken ben vardım!

Survivor sayesinde ün kazanmıştı! Turabi'den Acun Ilıcalı'ya sert gönderme: Bunlar yokken ben vardım!

2014 Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmada şampiyonluğa ulaşarak dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran, bu kez Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına yaptığı sert gönderme ile adından söz ettirdi.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve yarı finale kadar yükselen daha sonrasında ise 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katılarak yarışmada gösterdiği performansla adından söz ettiren ve son dönemdeki açıklamalarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran, bu kez Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına yaptığı yorumla adından söz ettirdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Meksikalı gazeteci Antonio Rosique ile olan bir fotoğrafına yer verdi.

"DÜNYANIN EN İYİ SUNUCUSU"

Ilıcalı paylaşımında "Dünyanın en iyi sunucusu, sevgili arkadaşım" şeklinde konuştu. Ilıcalı'nın bu paylaşımı takipçileri tarafından çok sayıda yorum ve beğeni alırken 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmada şampiyonluğa ulaşan Turabi Çamkıran da Ilıcalı'nın fotoğrafına yorum yaptı.

Ilıcalı'nın Meksikalı gazeteci Antonio Rosique hakkında kullandığı "Dünyanın en iyi sunucusu" ifadelerine tepki gösteren Turabi Çamkıran, Ilıcalı'yı eleştirdi.

"BUNLAR YOKKEN BEN VARDIM"

Turabi Çamkıran, yorumunda "Valla bunlar yokken ben vardım Acun abi. 3 senemi verdim, programa katkım olsun diye tüm yarışmacılar yatarken durmadan çalıştım, reyting rekorları kırdırdım, bi kere beni 'Dünyanın en iyi yarışmacısı, sevgili kardeşim Turbo Turabi.' diye paylaşmadın. Neyse hiç kıskanmıyorum. Şaka şaka. 'Benim survivor hayalim Turabi!' lafın her şeye bedel" dedi.

Turabi, Acun'un paylaştığı fotoğrafa sitem dolu bir mesaj bıraktı! Yanıt gecikmedi

"İLK GÖRÜŞMEMİZDE GÖNDERİYİ ATIYORUM"

Turabi'nin bu yorumuna yanıt veren Acun Ilıcalı ise "Her zaman gönüllerdesin, saygılısın, vefalısın... İlk görüşmemizde gönderiyi atıyorum" şeklinde yanıt verdi.

"ADAMIN DİBİSİN"

Ilıcalı'nın bu yorumu sonrasında Turabi Çamkıran "ANLAŞTIK sen de yüzlerce gencin hayalini gerçekleştiren adamın dibisin" ifadelerini kullandı.

Turabi, Acun'un paylaştığı fotoğrafa sitem dolu bir mesaj bıraktı! Yanıt gecikmedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN