Survivor yanlışlıkla öyle bir şey paylaştı ki... Apar topar sildiler ama herkes gördü, Acun küplere binecek

Survivor yanlışlıkla öyle bir şey paylaştı ki... Apar topar sildiler ama herkes gördü, Acun küplere binecek

TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sezonun en iddialı yarışmasında yaşanan bu olay görenleri şaşkına çevirdi. Fark eder etmez sildiler lakin herkes gördü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Acun Ilıcalı’nın Türkiye’ye getirdiği ve yıllardır büyük bir ilgi ile izlenen Survivor, bu yıl da nefesleri kesen anlar yaşatıyor. All Star ekibinin yarıştığı bu sezonda heyecan bitmek bilmiyor. Her bölümde birbirinden farklı olayların yaşandığı programda bu defa yayınlanan fragmandaki görüntüler şaşkına çevirdi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

yeni-proje-4-001.jpg

YAPIM EKİBİ FARK EDİNCE SİLDİ

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir olay yaşandı. Fragmanda Atakan'ın 'Oğlun prodüksiyon ekibine sesli bir mesaj gönderiyor diyor ki...' dediği anlar dikkat çekti.

yeni-proje-2-002.jpg

Sosyal medya kullanıcıları bu konuşmanın sonrasında ödülü kazanan takımın ifşa olduğunu düşündü. Ödülü kırmızı takımın kazandığı ve Atakan'ın oğlu Aslan'dan gelen mesaj hakkındaki bilgiye bu şekilde ulaştığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN