Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'den kahreden haber! Bir çocuğu vardı, o haber herkesi yıktı

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'den kahreden haber! Bir çocuğu vardı, o haber herkesi yıktı

Survivor yarışması ile yıldızı parlayan ve daha sonrasında Survivor All Star'a karılan Nagihan Karadere'den kahreden haber geldi. Hırsı ve azmi ile tanınan Karadere, aldığı haberle başı dünyasına yıkıldı. Yakın çevresi apar topar hastaneye koşturdu. İşte detaylar...

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan ve azmiyle herkesi şaşırtan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. Bir çocuğu bulunan Karadere, aldığı haberle dünyası başına yakalandı. O amansız hastalığa yakalandı. Bakın Nagihan Karadere hangi hastalığa yakalanmış?

NAGİHAN KARADERE'DEN KAHREDEN HABER

TV8 ekranlarının en çok takip edilen programı olan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor yarışması sayesinde ünlenen Nagihan Karadere'den üzen haber geldi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta övdüğü ve dile getirdiği Nagihan Karadere'nin kansere yakalandığı açıklandı. Karadere'nin 2 kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Karadere, rahim ve göğüs kanserine yakalandığını söyledi.

yeni-fvfdvfd.jpg

"DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI"

Geçtiğimiz günlerde süreçle ilgili önemli detaylar paylaşan Nagihan Karadere, şunları söylemişti:

"İlk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladığım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu"

dfbfdb-44.jpg

Tedavi sürecinin hemen başladığını belirten Karadere, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim. inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" ifadelerini kullandı.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nagihan Karadere, 16 Şubat 1984 tarihinde Adana Kadirli ilçesinde doğdu. Türk kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Nagihan Karadere, 400m engelli rekor derecesi 55.09 saniyedir. 2012 Londra olimpiyatlarında A barajını geçerek olimpiyatlarda yarışmıştır. Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Nagihan Karadere, Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşandı. Bu evliliğinden Ece Arven isimli bir kız çocuğu vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN