Survivor yıldızının eşi hamile olduğunu duyurdu: Bu haber ile onu kendine getirebilirdim

Survivor yıldızının eşi hamile olduğunu duyurdu: Bu haber ile onu kendine getirebilirdim

Survivor All Star 2024'te arka arkaya aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takımın yarışmacısı Yunus Emre Özden baba oluyor. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" diyerek, sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu.

Survivor All Star 2024'ün aldığı cezalarla adı dillerden düşmeyen isimlerinden Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’ya sitem etmişti.

Yunus Emre'nin sinir krizi geçirdiği anları paylaşan Beria Özden, ne kadar üzgün olduğunu dile getirdi.

Yunus Emre'nin 'Neden tutmuyorsun ağzını, tut işte ağzını' diyerek kendi kendine sinirlendiği anları paylaşan Beria Özden, eşinin hali için 'çok zor anlayabiliyorum' dedi.

'SÖZÜMDEN DÖNMEDEN BEKLİYORUM BABAMIZ'

"Konuşmadan beklemek, iletişimsiz sesini duymadan geçirdiğim 82. gün" diyen Yunus Emre'nin eşi şu sözlerle hamile olduğunu duyurdu:

"Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabır ile bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haber ile ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız."

f.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN