Survivor Yunus Emre'den şok eden sigara itirafı! Söyledikleri yeniden gündem oldu: Adada bakın nasıl sigara içiyorlarmış?

Survivor Yunus Emre'den şok eden sigara itirafı! Söyledikleri yeniden gündem oldu: Adada bakın nasıl sigara içiyorlarmış?

TV8’in en çok izlenen programlarından biri olan Survivor yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet sürerken Survivor Yunus Emre’den şok eden bir sigara itirafı geldi. Bakın adada nasıl sigara içiyorlarmış…

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Yunus Emre Özden, yarışmaya gitmeden önce yaptığı itiraflarla gündem olmuştu. Son olarak yarışmadaki hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü yarışmacının itirafları yeniden gündeme geldi. Yunus Emre’nin sigara itirafı duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

yeni-proje-8-003.jpg

İTİRAFLARI YİNE GÜNDEMDE

Survivor All Star'da yarışan ve hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre, son olarak çektiği el hareketi ile gündem olmuştu. O anların sansürsüz verilmesi sosyal medyayı sallarken şimdi de yarışmaya gitmeden önce söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Mynet’te yer alan habere göre, Yunus Emre’nin katıldığı bir YouTube kanalında söyledikleri duyanları yeniden şaşkına çevirdi. Sigaraya ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medya gündeminde yer alırken, oyun esnasında çalışanların içtiği sigaraların kalan izmaritlerini çaktırmadan toplayıp daha sonra adada içtiklerini söyledi.

yeni-proje-7-005.jpg

ADADA YAŞADIĞI ZORLUKLARI ANLATMIŞTI

Katıldığı programda yarışmanın zorluklarından söz eden yarışmacı şu ifadeleri kullandı:

“Orası çok farklı bir alan. Vücudun kırmızı alarma geçiyor. Artık daha böyle yemek yesem daha rahat uyusam gibi dertlerin olduğu için onu tamamen idrar atmak için bir organ olarak kullanmaya başlıyorsun. Bir dönüyorsun bakıyorsun herkes kardeşin olmuş. Yani kadınlardan duyduğum kadarıyla da arkadaşlarımızdan özel dönemlerinde de bir kesilme oluyormuş.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN