Survivor’da nefesler tutuldu! O yarışmacının vedasını kimse beklemiyordu! İşte Survivor hayallerine veda eder o yarışmacı..

Survivor’da nefesler tutuldu! O yarışmacının vedasını kimse beklemiyordu! İşte Survivor hayallerine veda eder o yarışmacı..

Survivor 2023'te büyük finale yaklaşırken heyecan devam ediyor. Haftanın eleme adayları Cansu, Aziz ve Nefise olurken hangi yarışmacının adaya veda ettiği merak konusu oldu. 25 Mayıs 2023 tarihinde ekrana gelen yarışmada elenen isim belli oldu. İşte Survivor 2023'e veda eden o isim…

TV8 ekranlarında sevilen yarışması Survivor yeni sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Yılların eskitemediği o yarışma yeni bölümü ile heyecanlı zirveye taşıdı. En çok izlenen programlar arasında yer alan Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. İletişim oyununun ardından ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar heyecan içerisinde evlenecek yarışmacının açıklanmasını bekledi. 25 Mayıs 2023 tarihinde ekrana gelen yarışmada elenen isim belli oldu. İşte Survivor 2023'e veda eden o isim…

BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

TV8 ekranlarında Survivor heyecanı devam ederken adaya veda eden yarışmacılarda merak ediliyor. Haftanın eleme adayları kırmızı takım ve mavi takımdan çıkarken hangi yarışmacının veda ettiği de araştırılmaya devam ediyor. Kırmızı takımdan 2 mavi takımdan bir kişi eleme potasında yer aldı. Bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar şu şekildedir:

survivor-eleme-potasi.jpg
1. eleme adayı : Aziz
2. eleme adayı : Cansu
3. eleme adayı : Nefise

SURVİVOR'A HANGİ YARIŞMACI VEDA ETTİ?

25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde ekranda yer alan Survivor yarışma programında heyecanlı dakikalar yaşandı. Mavi takımdan fotoda yer alan Aziz ile kırmızı takımdan potada yer alan Cansu ve Nefise SMS oylamasına göre adaya veda edecek. Gözler Acun Ilıcalı'nın açıklayacağı SMS oylamasına çevrilirken hangi yarışmacının adadan ayrıldığı da merak ediliyor.

survivor-aziz.jpg
Bu hafta SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı Aziz oldu. 2023 Survivor hayallerine veda eden isim Aziz oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN