Survivor’da şok eden görüntü! Nefise elinde sigarayla yakalanınca kıyamet koptu: “Acil açıklama bekliyoruz”

Survivor’da şok eden görüntü! Nefise elinde sigarayla yakalanınca kıyamet koptu: “Acil açıklama bekliyoruz”

Survivor 2024 All Star’da Pınar ile Sema arasındaki gerilim kavgaya dönüşürken, kavganın görüntüleri esnasında Nefise detayı dikkat çekti. Görüntülerde elinde bir şey sakladığı görülen Nefise’nin sigara içtiği iddia edilirken, sosyal medya da ayağa kalktı: “Acil açıklama bekliyoruz”…

2023 Survivor şampiyonu olan Nefise, 2024 All Star kadrosunda da yer alıyor. Aleyna’ya savurduğu küfürlerden dolayı tepkilere neden olan Nefise, şimdi de son bölümdeki görüntüleriyle gündemde.

Pınar ve Sema’nın yaşadığı kavgada kameralara yansıyan Nefise’nin elinde bir şey saklaması dikkat çekerken, birçok sosyal medya kullanıcısı Nefise’nin elindekinin sigara olduğunu iddia etti.

survivor-nefise-sigara-icerken-yakalandi.jpg

SURVİVOR’DA YARIŞMACILAR SİGARA MI İÇİYOR?

Nefise’nin son görüntüleri olay olurken, sosyal medya kullanıcılarından da konuyla ilgili çeşitli yorumlar geldi. İşte, tepkilere neden olan bazı yorumlar:

survivor-nefise-sigara-icerken-yakalandi-1.jpg

survivor-nefise.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN