Survivor’da tekmeli yumruklu kavga! Bu senenin ilk diskalifiyesi mi geliyor? Sema’nın gözü mosmor oldu…

Survivor All Star’da sular bir türlü durulmuyor. Sema ile Pınar arasındaki gerilim büyüyünce ada yine karıştı ve Survivor’da tekmeli yumruklu kavga yaşandı. Yaşanan olayın ardından ‘Bu senenin ilk diskalifiyesi mi geliyor?’ sorusu gündeme geldi…

Survivor All Star’da son günlerde gerilim iyice arttı. Sema ve Pınar arasındaki anlaşmazlık büyürken, Pınar’ın Sema’ya “Lohusa kadın gibisin” demesi ortalığı iyice karıştırdı. Kavganın gerilimi iyice büyürken, gece yarısı adada ortalık karıştı.

TEKME TOKAT KAVGA ANLARI HERKESİ ŞOK ETTİ

Sema’nın duyduğu sözler üzerine Pınar’a ayağı ile tekme atması ortalığı karıştırırken, fragmanda ekrana gelen görüntüler herkesi şaşkına çevirdi.

survivor-1.jpg

Konseyde Sema’nın gözündeki morluk dikkat çekerken, Pınar ise fragmanda gösterilmedi.

Nefise’nin konseyde “Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu” derken, Atakan’sa durumu “Ağır bir tahrik vardı Pınar’a” sözleriyle değerlendirdi.

survivor-2.jpg

Acun Ilıcalı ise yaşanan kavganın ardından “Biz yaşadıklarımızla şok geçirdik” sözlerini kullandı.

SEYİRCİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyada görüntüleri izleyenler ise resmen ikiye ayrıldı. Pınar’ın ağır tahrikte bulunduğu konuşulurken, Sema’nın uzun zamandır zorbalık yaşadığı ve artık patladığını savunanlar da oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir