Survivor'da yürek yakan itiraf! "Yıllarca kaçtım burada yakalandım" diyerek duyurdu: Gözyaşları sel oldu!

Survivor'da yürek yakan itiraf! "Yıllarca kaçtım burada yakalandım" diyerek duyurdu: Gözyaşları sel oldu!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst eden Survivor yarışmasında duygu dolu anlar yaşandı. Yarışmada yaşanan duygusal anlar ekran başındaki gözyaşları içerisinde bıraktı.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'ın son bölümünde yaşananlar yürekleri dağladı. Yarışmada yaşanan duygu dolu anlar ekran başındakileri gözyaşları içerisinde bıraktı.

Reyting rekortmeni yarışmanın önceki akşam yayınlanan bölümünde babasını 4 yaşındayken kaybeden Özgür Tetik'in açıklamaları geceye damga vurdu. Özgür Tetik'in yarışmacı arkadaşı Osman Can'ın kendisine baba dediğini belirtmesinin ardından yaptığı itiraf gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Survivor Özgür'den baba itirafı! Sözleri herkesi derinden sarstı

Özgür Tetik, "Survivor bu sene gelen en yaşlı insan benim. Bu yüzden de çok tecrübem var. Demogoji yapmayı sevmem ama ben babamı 4 yaşındayken kaybettim. Çocuk ve gençlik yıllarımda bir babaya sahip olma durumunu yaşamadım. Survivor bir gün gencecik bir adam! Adı Osman Can. Benim hayatımla alakalı bu bölümde en ufak bir fikri olmadan bir gün bana baba demeye başladı. Onlar her gün söylediğinde ben tedirgin oluyordum. Ben hayatın belli zamanlarında insanlarla konuştuğuna inanırım. Ben Survivor'a babamın öldüğü yaşta geldim. Baba kelimesi benim ömrüm boyunca kaçtığım bir kelime. Survivor'da yakalandım. Ve ben bunun savaşını verdim içimde. Sonra kabul etmeye başladım ve hayatın benimle konuştuğunu duydum" dedi.

Zaman zaman duygusal anlar yaşayan yarışmacı, "Belki de benimle babam..." derken duraksayarak gözyaşlarına hakim olamadı. O anlarda Osman Can da duygularına hakim olamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN