Survivor’da yürekleri burkan olay! Yunus Emre acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı: Bebeğini kaybettiğini böyle öğrendi…

TV8’in soluksuz izlenen yarışması Survivor, yayınlanan son bölümünde izleyicilerin yüreklerini yaktı. Yarışmacı Yunus Emre’nin aldığı acı haber herkesi hüzne boğdu. Yunus Emre bebeğini kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar…

Survivor, yayınlanan her bölümü ile infial yaratmaya devam ediyor. Her bölümde farklı olayların yaşandığı yarışmada geçtiğimiz günlerde iletişim oyununu kazanan ekipten Yunus Emre, canlı yayın yaparken baba olacağını öğrenmişti. Lakin Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, bu haberden birkaç gün sonra bebeğini kaybettiğini anlattığı bir paylaşım yaptı. Yunus Emre ise dün akşam yayınlanan bölümünde eşiyle telefonda görüşerek acı haberi aldı.

yeni-proje-31.jpg

“İÇİMDE KÖTÜ BİR HİS VARDI”

Yunus Emre, kazandığı iletişim ödülünde canlı yayın açarak sosyal medyadan hem takipçileri hem de arkadaşlarıyla iletişim kurmuştu. Eşi Beria Özden ise bu canlı yayına katılarak yunus Emre’ye baba olacağı müjdesini vermişti. Lakin birkaç gün sonra bebeğini kaybettiği paylaşımlarını yaparak acı haberi duyurdu. Yunus Emre ise bebeğini kaybettiği haberini dün akşam eşiyle telefonda konuşarak öğrendi.

Acı haberi vermek için Yunus Emre ile telefonda konuşan Beria Özden, "Her şey Allah'tan olmadı" dedi. Yunus Emre ise aldığı haberle gözyaşlarına boğularak "İçimde kötü bir his vardı ama söyleyemiyordum" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-32.jpg

ALEYNA KONUSUNA DEĞİNMEDEN GEÇMEDİ

Öte yandan Yunus Emre’nin adada Aleyna ile yakın olmasına ilişkin de konuşan Beria Özden, "Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular... O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada... Kimse kabul etmez bu kadar olayı... Sana güveniyorum ben başta" dedi. Yunus Emre de eşini çok sevdiğini belirterek "Böyle şeyleri kafana takma" karşılığını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir