Survivor'dan apar topar gönderilmişti! Sema Aydemir'in paylaşımı olay oldu: "Bu utanç en büyük cezam"

Survivor'dan apar topar gönderilmişti! Sema Aydemir'in paylaşımı olay oldu: "Bu utanç en büyük cezam"

Survivor All Star 2024 sezonunda dinmeyen gerginlik geçtiğimiz gün patladı. Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında çıkan tartışma fiziksel temaslı kavgayla son buldu. İlk temasın ardından Sema Aydemir, yarışmadan gönderildi. İlk paylaşımı ise viral oldu. İşte o paylaşım...

Survivor'da yaşanan gerilimin ardından Pınar ve Sema arasında fiziksel temas olan bir kavga meydana geldi. Kavga sonucunda diskalifiye edilen Sema, yarışmadan uğurlandı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan olayla alakalı ilk paylaşım geldi.

FİZİKSEL TEMASLI KAVGA

Survivor All Star 2024 sezonu ilk bölümünden itibaren birçok tartışmayla gündemde yerini korudu. Son tartışma ise sosyal medyada viral oldu. Kırmızı takımda yarışan Sema ve Pınar arasında çıkan tartışma fiziksel temasla son buldu. Birbirlerine giren milli atletlerin birbirlerine vurduğu anlar ekranlarda yayınlandı. Diğer yarışmacıların zor ayırdığı kavganın ardından Acun Ilıcalı acil konseyi topladı.

3.jpg

DİSKALİFİYE KARARI GELDİ

Kavganın ardından Acun Ilıcalı, Pınar ve Sema'nın olmadığı bir konseyde takımı dinledi. Kırmızı takımın açıklamalarından sonra ertesi gün ekipçe karar veren Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'i tek başına konseye çıkardı.

Sema hakkında konuşan Acun Ilıcalı, diskalifiye olduğunu açıkladı. Sema'yı gözyaşlarına boğan bu durumun ardından ilk açıklama geldi.

2.jpg

DİSKALİFİYE SONRASINDA İLK AÇIKLAMA

Yarışmadan diskalifiye edilen Sema Aydemir, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Survivor sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Sema, "Ben ailemin beni yetiştirdiği gibi, inandığım gibi davranamadım. Yenildim. Yaşattıklarım için özür dilerim. Bu utanç en büyük cezam. " sözlerini paylaştı.

s-2e89d381c491f5466016226fbe1a7a9d16125bd4.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN