Survivor’ın Poyraz’ına savunma Mehmet Ali Erbil’den geldi! “Bu kadar üzerine gitmesinler”

Survivor’ın Poyraz’ına savunma Mehmet Ali Erbil’den geldi! “Bu kadar üzerine gitmesinler”

Survivor All Star programında geçtiğimiz bölümlerde yarışmacılarından Poyraz hırsızlıkla gündeme gelmişti. Dominikli bir ailenin evine girerek çuvalla yiyecek çalan Poyraz’a müstakbel kayınpederinden savunma geldi. Mehmet Ali Erbil, Poyraz’ı savundu...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile ilişkisiyle dikkatleri üzerine çeken ve Survivor programında yarışan Yiğit Poyraz, bu sefer işlediği suçla gündem oldu. Dominikli bir ailenin evine gizlice girerek çuval dolusu eşya çalmakla suçlanan Poyraz, Acun Ilıcalı'nın büyük tepkisini çekti.

'BU KADAR ÜZERİNE GİTMESİNLER'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz hakkında konuştu: "Çok kıskanç"

Survivor'da sergilediği performansla adını duyuran Yiğit Poyraz'ın, bir evden hırsızlık yapması, program yapımcısı Acun Ilıcalı'yı oldukça kızdırdı.

Mehmet Ali Erbil ise olaya ilişkin yorum yaparak, müstakbel damadını savundu. Ünlü şovmen, Poyraz'ın Robert Koleji ve Boğaziçi mezunu olduğunu belirterek, “Poyraz; Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Gayet saygın bir aileden geliyor. İnsan açlıkla her şeyi yapar ki sadece tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler.” diye müstakbel damadını savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN