Suudilerden bir Atatürk ayıbı daha! Hande Erçel'in anlaşmasını iptal ettiler: Resim paylaşmak da suç

Suudilerden bir Atatürk ayıbı daha! Hande Erçel'in anlaşmasını iptal ettiler: Resim paylaşmak da suç

Geçtiğimiz haftalarda Suudi parfüm markasıyla reklam anlaşması yapan ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sonrasında marka, reklam anlaşmasını İptal ettiğini duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçında Suudi Arabistan, taraftarların ve takımların Atatürk posterlerine izin vermemesi sonrasında her 2 takımda maça çıkmayarak ülkelerine geri döndü. Yaşanan bu olayın ardından neredeyse tüm Türkiye kenetlenerek bu durumun karşısında dururken insanlar sosyal medya hesaplarından destek paylaşımları yaptı. Hande Erçel de bu paylaşımları yapanlar arasında yer alırken Suudi parfüm markası bu durum sonrasında anlaşmalarını feshetti.

yeni-proje-7.jpg

ATATÜRK PAYLAŞIMI YAPTIĞI İÇİN İPTAL ETTİLER

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, sadece Türkiye’de değil dünyada gündem olan Süper Kupa maçı olayından sonra Hande Erçel’in bir süre önce reklam anlaşması yaptığı Laverne markası ünlü oyuncunun ınstagram hesabında Atatürk fotoğrafı paylaşmasının ardından reklam anlaşmasına son verdiğini açıkladı.

Markanın X hesabından yapılan paylaşımda "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için. Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN