Taha Duymaz'ın mutfağında iftar yemeği! Ünlü şarkıcı yemek verdi: Gözyaşları sel oldu!

Taha Duymaz'ın mutfağında iftar yemeği! Ünlü şarkıcı yemek verdi: Gözyaşları sel oldu!

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için Hatay'a giderek iftar yemeği verdi. Uluğ söz konusu iftar yemeği için ‘Taha Duymaz Mutfağı’ yazılı pankartlar hazırlattı.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde enkaz altında kalarak can veren sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi. Ünlü şarkıcı depremde hayatını kaybeden Duymaz'ın ailesiyle Hatay'da bir araya geldi.

Son dönemde yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerde enkaz altına kalarak hayatını kaybetmiş, Duymaz'ın cansız bedeni depremden günler sonra enkaz altından çıkartılabilmişti.

‘TAHA DUYMAZ MUTFAĞI’

Taha Duymaz'ı enkaz altında kurtarma sürecinde mücadele eden isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Hatay'a giderek Taha Duymaz için iftar yemeği verdi.

Taha Duymaz Mutfağı: Ünlü şarkıcı, Taha Duymaz için iftar yemeği verdi

‘Taha Duymaz Mutfağı’ yazılı pankartlar hazırlatan şarkıcı, Duymaz'ın ailesiyle de bir araya geldi.

Twitter hesabından iftar yemeğinini paylaşan Uluğ, “Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha’m” ifadelerini kullandı.

Azer Bülbül Albümünde İlk Şarkı Derya Uluğ'dan - Müzik Haber - Power Türk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN