Tartışmalardan kaçınmaya dikkat edin! Koç, boğa, aslan, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 26 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Tartışmalardan kaçınmaya dikkat edin! Koç, boğa, aslan, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 26 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Hararetli bir çatışma veya güç mücadelesinin ortasında gibi görünen arkadaşlarınıza nazik ve yardımcı olma çabalarınızla, kendinizi de çekişmenin içine çekebilirsiniz. Yardım etmeyi reddetmek doğanıza aykırı olsa da, değer verdiğiniz insanlar arasında bir tartışmadan kaçınmaya dikkat edin.

26 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün bir tartışmanın içine kolayca çekilebilirsiniz ve bu, kendinizi kurtarmakta zorlanacağınız bir tartışma olabilir. Bunun nedeni, bir şeyleri kanıtlama ihtiyacı hissettiğinizde tartışmaya meyilli olmanızdır. İkinci olarak, bu tartışma sizi gerçekten sinirlendiren biriyle olabilir, bu yüzden haklılığınızı kanıtlamak sizin için daha da önemli olacaktır. Ancak bu noktaya gelmeden önce bir düşünün. Bu gerçekten göze almak isteyeceğiniz bir kavga mı? Ciddi mi, yoksa anlamsız mı? Zamanınızı ve enerjinizi kısa bir süre sonra önemi kalmayacak bir şey için harcamayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir arkadaşınızın ya da aile üyenizin sürekli şikayet etmesine karşı biraz hissizleşmiş olabilirsiniz. Çünkü o kişi her zaman bir şeyler hakkında üzgün veya aşırı dramatik görünüyor. Bu kişiyle ilgili her şey abartılı ve bu nedenle şikayet ettiği şeyleri başka biri olsaydı ciddiye alacağınızdan daha az ciddiye alma eğilimindesiniz. Ancak bu kez, bu kişinin gerçekten desteğe ve ilgiye ihtiyacı olabilir, bu yüzden ona kulak verin ve durumun gerçekten böyle olup olmadığını görün.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakın zamanda tanıştığınız biri hakkında olumsuz bir ilk intibaya sahip olabilirsiniz, bu da sizi o kişiye güvenmemeye veya ondan hoşlanmamaya itebilir. Sezgileriniz genellikle kuvvetli olduğundan, gizli ipuçlarını, sinyalleri ve abartısız beden dilini bile kolayca algılayabilirsiniz. Ancak bu kez yanılıyor olabilirsiniz. Uyum sağlama isteğinden kaynaklanan güçlü izlenimler bırakan insanlar vardır ve bu nedenle yanlış hisler yayarlar. Zihninizi daha doğru olabilecek ikinci bir intibaya açmaktan zarar gelmez.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Size yardımcı olması gereken biri, bir iş konusunda veya bir grup ya da kuruluşla ilgili ortak bir çabada size yardımcı olmuyor. O kişi için bu bir güç mücadelesi olabilir. En çok bilen ve en çok kontrol sahibi olan kişi olmak istiyor ve size yardım ederse, onun gözünde daha zorlu bir rakip olacaksınız. Bu, meseleyi sizin kendi başınıza çözmeniz için bir işarettir. Bunu yapabilecek kapasitedesiniz ve bu size işi etkileyici bir şekilde yapmak için ihtiyaç duyduğunuz özgürlüğü verecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Özel hayatınızla ilgili gizli tutmak istediğiniz bazı bilgiler bir şekilde dışarı sızmış olabilir. Bu bilgi ister sır olduğunu bilmeyen biri tarafından yanlışlıkla paylaşılmış olsun, ister başka bir şekilde öğrenilmiş ve bilerek paylaşılmış olsun, bunun sizi aşağı çekmesine izin veremezsiniz. Aslında, belki de bunun olması gerekiyordu ve sonunda iyi bir şeye dönüşebilir. Sırrınız açığa çıktığı için kendinizi rahatlamış bile hissedebilirsiniz çünkü artık rol yapmak zorunda değilsiniz. Bunu iyi bir şey olarak görmeye çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün genellikle iyi anlaştığınız biriyle ortaya çıkan bir çatışma, birbirinize karşı beklentilerinizle ilgili olabilir. Bu bir anlaşma ya da sözleşmeyle bağlantılı olabilir ve her birinizin ne beklediği ve ne istediği tam olarak belirlenmediği için durum net olmayabilir. Aslında bunu çözmek çok basit. İletişimin güç olduğunu ve netliğe ulaşmanın zor olduğunu düşünüyorsanız, bu konuda basit bir konuşma yapın ve ifade ettiklerinizde doğrudan ve dürüst olun. Bunu yaparsanız, durumunuzu yönetilebilir ve başarılı kılmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisinin sizden ricası veya sorusu biraz fazla kişisel olabilir. Yine de iyi bir insan olarak, kimsenin duygularını incitmek istemezsiniz. Birisi kişisel alanınıza izinsiz giriyor ve burnunu sokuyorsa, size hak ettiğiniz saygıyla davranan birine göstereceğiniz olağan saygıyı ona borçlu değilsiniz demektir. Rahatça paylaşabileceğinizden daha fazlasını paylaşma konusunda kendinizi baskı altında hissetmeyin. Nazik olun, ancak gizli kalmasını istediğiniz herhangi bir şeyi açıklamayı reddetme konusunda kararlı olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

"Aile her şeyden önce gelir" denir ama bu her zaman için geçerli olmayabilir. Bazen, aile üyeleri yanınızda olmadığında bile, ne olursa olsun yanınızda olan özel bir arkadaş vardır. Şu anda hayatınızda böyle bir kişi olabilir ve ona ne kadar değer verdiğinizi, onu takdir ettiğinizi ve sevdiğinizi bilmesini sağlamanız gerekir. Bu, bu dünyada nadir bulunan türden bir sadakattir ve ona gerçekten bir lütuf gibi davranmanız gerekir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir arkadaşınızın ya da aile üyenizin bir alışverişte yaptığınız tercihi beğenmemesi, o alışverişi yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Hepimiz onay alabiliriz, ancak bu sizin için çok kişisel bir şeyse, örneğin yatak odanızın duvarını boyamak istediğiniz renk, özel bir gün için bir kıyafet veya zevkinize bağlı başka bir şey satın almak istiyorsanız, size hitap eden ve sizi iyi hissettiren şeyi seçmelisiniz. Sonuçta, bununla yaşamak durumunda olan kişi sizsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hararetli bir çatışma veya güç mücadelesinin ortasında gibi görünen arkadaşlarınıza nazik ve yardımcı olma çabalarınızla, kendinizi de çekişmenin içine çekebilirsiniz. Yardım etmeyi reddetmek doğanıza aykırı olsa da, değer verdiğiniz insanlar arasında bir tartışmadan kaçınmaya dikkat edin. Durumu çok net ve objektif bir şekilde görebilirsiniz, ancak yine de dahil olmaya direnmeli ve kendi başlarına çözmelerine izin vermelisiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi yaratıcı bir projede size yardımcı olmak isteyebilir, ancak bunun iyi bir fikir olduğundan emin misiniz? İşi kolaylaştırmak için fiziksel yardıma ihtiyacınız olabilir, ancak iş yaratıcı kısma geldiğinde, biriyle çalışmak sorun yaratabilir. Bununla birlikte, belirli çizgiler çizerseniz ve bu kişinin sürece katılım türü ve düzeyi konusunda anlaşırsanız bu işe yarayabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Size sıcaklık ve rahatlık hissi veren insanların ve yerlerin etrafında vakit geçirmek şu anda size çok iyi gelecektir. Kendinizi endişeli hissediyorsanız, ki öyle olabilirsiniz, ya da endişeleriniz sizi ele geçiriyorsa, etrafınızı pozitif insanlarla, tanıdık manzaralarla ve rahatlatıcı durumlarla çevrelemek esenlik hissinizi geri kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN