Teşkilat dizisi bıçaklı saldırıya uğrayan Zehra ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Teşkilat Zehra ölüyor mu?

Teşkilat dizisi bıçaklı saldırıya uğrayan Zehra ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Teşkilat Zehra ölüyor mu?

Zehra ölüyor mu? Zehra diziden ayrılacak mı? Teşkilat Zehra öldü mü? TRT 1’de her pazar akşamları ekranlara gelen Teşkilat dizisi heyecanla hız kesmeden devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), arkadan yaklaşan bir kişi tarafından sırtından birkaç kez bıçaklandı ve kanlar içinde yere düştü. Yeni sezonda dizinin yeni dahil olan isimler ve bazı isimlerin vedası iddia edilirken, Zehra'nın bıçaklanması akıllara bazı soruları getirdi. Zehra öldü mü, diziden ayrıldı mı? Soruları pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni bölümleriyle izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin son bölüm fragmanında Zehra'nın sırtından bıçaklandığı ve kanlar içinde yerde bırakıldığı görülüyor. Ana karakterlerin birer birer veda ettiği dizide Zehra ayrılacak mı merak konusu oldu. Teşkilat Zehra ölecek mi? Zehra diziden ayrıldı mı? Zehra öldü mü? İşte detaylar…

TEŞKİLAT ZEHRA ÖLECEK Mİ?

Bilgi karşılığında Francisco'yla buluşup kitap vermek isteyen Zehra, buluşma yerine geldiği sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından defalarca bıçaklanan Zehra yere düşerek "demek sensin" dedi. Zehra'nın ölmeyeceği ve diziye devam edeceği de gelen bilgilerden.

ZEHRA DİZİDEN AYRILDI MI?

Zehra kitabı teslim etmek için toplantı salonuna gitmek üzereyken Halit, Başkan Sermet'e kendisine eşlik etmesini söyledi. Arkasından gizlice yaklaşan kişi, Zehra'yı sırtından birkaç kez bıçakladı ve Zehra yere düştü. Bu görüntülerin ardından Zehra'nın diziden ayrılıp ayrılmadığı soru işaretleri oluşmaya başladı. Zehra karakterinin dizide bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

ZEHRA ÖLDÜ MÜ?

Bıçaklı saldırıdan yaralı olarak çıkması beklenen Zehra, ilerleyen bölümlerde yeni bir maceraya başlayacak.

TEŞKİLAT DİZİSİ ZEHRA KİMDİR?

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Zehra karakterini genç oyuncu Deniz Baysal Yurtcu hayat vermektedir.

DENİZ BAYSAL YURTÇU KİMDİR?

Deniz Baysal Yurtcu, 5 Nisan 1991 yılında İzmir'de doğdu.

İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda gördü. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. 10 yıl Karşıyaka Şehir Tiyatrosu'nda çalıştı. Halen Celal Bayar Üniversitesi'nde Uluslararası ticaret okuyor.

İlk olarak 2011 yılında FOX'ta yayınlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Oğullar gibi bir dizi dizide rol almıştır. Aşk Ekmek Hayaller dizisindeki Karaca Yılmaz rolüyle tanınmaya başlamıştır. 201 yazında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. 2015 yılında Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. Birbirlerine sadece dış görünüş olarak benzeyen ancak karakterleri ve hayatları bambaşka olan bu ikili Show TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Yalan dizisinde rol almıştır. 2017-2018 yıllarında Star TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan Çamkıran karakterine hayat verdi. Savcı Derya Duman'ın oynadığı dizide başrolü oynadı. Bugün TRT 1'de yayınlanan Teşkila dizisinde Zehra Balaban karakterine hayat vermektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN