Tesla Cybertruck ve Toyota kafa kafaya çarpıştı! İki aracın kaza sonrası görüntüsü: Cybertruck bakın ne kadar sağlam çıktı?

Tesla Cybertruck ve Toyota kafa kafaya çarpıştı! İki aracın kaza sonrası görüntüsü: Cybertruck bakın ne kadar sağlam çıktı?

Tesla'nın tank gibi görünen yeni aracı Cybertruck ilk kazasını yaptı. Toyota ile kafa kafaya çarpışan bu araç görenleri şaşkına çevirdi. Bakın kazadan sonra Tesla’nın Cybertruck’ına ne oldu? İşte detaylar…

Tesla Cybertruck, geçtiğimiz günlerde resmi olarak satışa çıktı. Satışa çıkmasının hemen ardından ABD’nin yollarında görülmeye başlayan bu model ilk kazasını Kaliforniya’da yaptı. Tesla'nın bu aracı Toyota Corolla ile çarpıştıktan sonra görenleri şaşırttı. Kaza sonrasında her 2 araçta da hasar olup olmadığı merak edilirken o görüntüler ortaya çıktı.

CYBERTRUCK İLE COROLLA KAFA KAFAYA

Tesla Cybertruck, satışa çıkar çıkmaz merakla bekleyen kişiler tarafından satın alındı. ShiftDelete'de yer alan habere göre, yavaş yavaş yollarda görülmeye başlayan bu yeni model geçtiğimiz hafta sonu Toyota Corolla ile kapı kafaya çarpıştı. Henüz 17 yaşındaki Toyota Corolla sürücüsü ok bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıktı ve tekrar otoyola girmeye çalışırken Cybertruck’a akşam çarptı.

yeni-proje-2.jpg

Bölgeden edinilen bilgiye göre, Tesla’nın Cybertruck modelinde 3 kişi bulunuyordu. Araçta yer alan kişiler hafif yaralanmalarla kurtulurken yaşanan kaza esnasında Cybertruck’ın otonom özelliklerinin devrede olmadığı ortaya çıktı.

yeni-proje-1-001.jpg

GÖRÜNTÜDE SAĞLAM DURUYOR

Kaza sonrasında olay yerinden gelen fotoğraflara bakıldığında Corolla’nın ön tarafında ciddi hasar olduğu görülüyor. Öte yandan hava yastıkları açılan Cybertruck’ın hareket ise görüntüde büyük bir darbe almadığı belli oluyor. Lakin görünmeyen kısımdaki hasarın boyutu bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN