THY yeni personel alımını duyurdu! O illerde yaşayanlar dikkat: 1985 sonrası doğanlar işe alınacak!

THY yeni personel alımını duyurdu! O illerde yaşayanlar dikkat: 1985 sonrası doğanlar işe alınacak!

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere istihdam fırsatı sunmak için başlattığı ilanını duyurdu. Felaketten etkilenen vatandaşların acısını derinden hissettiğini ve tam zamanlı iş fırsatı sunarak afetzede ilanına başvuranların THY ailesinin bir parçası olabileceğini belirtti. Başvuruların 24 Nisan Pazartesi günü saat 23.55'e kadar alınacağı ifade edildi. İşte başvuru detayları...

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrası afetzedelere iş fırsatı sağlamak amacıyla bir ilan yayınladı. THY, "kariyer.thy.com" internet sitesinde yayınlanan ilanda, afetzedelerin zor durumlarını paylaştıklarını ve tam zamanlı iş imkanı sunarak THY ailesine katılmalarını istediklerini belirtti. Başvuruların 24 Nisan Pazartesi günü saat 23.55'e kadar kabul edileceği duyuruldu.

İLANIN ŞARTLARI

THY

İlan edilen pozisyon için adaylarda aranan şartlar şunlardır: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1985'ten sonra doğmuş olmak, en az 4 yıllık üniversite lisans bölümlerinden mezun olmak (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi istenecektir), lisans eğitimlerine devam eden adayların Temmuz 2023 tarihine kadar mezuniyetlerini belgeleyebilmesi, iyi derecede İngilizce bilmek, daha önce THY AO veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak ve daha önce THY AO veya THY AO'nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olmak. Ayrıca, ilan Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş, eş veya çocuk) "afetzede" olarak değerlendirilen adayların başvuru yapabileceğini belirtmektedir.

Adaylar, bu şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklar ile birlikte başvurularını yapabilirler. Başvuru yapacak adaylar, ilan edilen şartları dikkatlice incelemeli ve gerekli belgeleri hazırlayarak başvurularını tamamlamalıdırlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN