Tikok'ta kamera karşısında gaz çıkardı, izleyenler para yağdırdı! Anlık izleyici sayısı hayrete düşürdü

Her geçen gün ayrı bir olayla gündeme gelen Tiktok sosyal medya platformu bu kez şok etti. Kameraya arkasını dönen bir kullanıcı yatarken sadece gaz çıkartarak on binlerce para kazandı. İzlenme sayısını görenler şaşırdı kaldı. İşte kazandığı para...

Tiktok sosyal medya platformu şaşırtmaya devam ediyor. Son zamanlarda durdurulamayan olayların meydana geldiği platformda, canlı yayın yapan kişilere yüklü miktarda paralar veriliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlardan dolayı ifadesi alınan Lazkızı isimli kullanıcının ardından bu kez de gaz çıkartan bir kullanıcı dikkat çekti.

UYURKEN AÇTIĞI YAYINDA GAZ ÇIKARDI

Tiktok sosyal medya platformu üzerinden canlı yayın açan kadın, sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu. Sınır tanımayan platforma yeni bir olay eklenirken, sadece gaz çıkartarak büyük miktarda paralar kazandı.

GAZ ÇIKARTARAK PARA KAZANDI

Kameraya sırtını dönerek yatan sosyal medya kullanıcısı canlı yayın esnasında gaz çıkartmaya başladı. Gaz çıkarttıkça izleyiciler tarafından para gelmeye başladı. İzlenme rakamını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medyada viral olan görüntülerde gaz çıkartan ve uyuyan kadını 1200 kişinin izlediği görüldü. Kanepede uzanarak gaz çıkardığı anlara gelen paralar ve yorumlar dikkat çekti. Sadece gaz çıkartarak 35 bin TL kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN