TikTok fenomeni Mükremin'e özendi! Hamileyim dedi: Meğer işin içinde...

TikTok fenomeni Mükremin'e özendi! Hamileyim dedi: Meğer işin içinde...

TikTok'ta “Uzunmakarna” kullanıcı adını kullanarak paylaşım yapan Özgür Balakar herkesi şok etti. TikTok sosyal ağı üzerinden yayın yapan Balakar, hastanede ultrason çektirdikten sonra hamile olduğunu açıkladığı bir video yayınladı ancak gerçek çok farklı çıktı.

Tiktok fenomeni Özgür Balakar, paylaştığı bir videoyla hamile olduğunu duyurdu.Doktor, bebeğin kalp atışlarını ultrason cihazında gösterdi.

TikTok fenomeni Özgür Balakar

“SADECE KANDIRMAK İÇİN..”

Özgür Balakar daha sonra yayınladığı bir videoda hamilelik testi yaptırmak için önce eczaneye gittiğini ancak hamile kimseyi bulamayınca yaptıramadığını anlattı. 

TikTok fenomeni Özgür Balakar

Daha sonra kadın doğum kliniğine gittik ve ultrason cihazının yeşil ekranını kullandık" diyen fenomen oradaki görüntüleri de videoya eklediklerini söyledi.

TikTok fenomeni Özgür Balakar

TikTok fenomeni Özgür Balakar, videosunda "Karnımda gerçek bir bebek yok, bu yüzden ultrason makinesi beni boş gösteriyor." ifadelerini kullanırken bir yeşil ekranı buraya yapıştırıp kapattıktan sonra istediğiniz görüntüyü oraya eklediklerini söylüyor.

DOKTORU DA İŞİN İÇİNE ALMIŞLAR!

TikTok fenomeni Özgür Balakar

"Şimdi doktoru buraya getireceğiz ve sizi kandırmak için Instagram'da hikaye yapacağız" diyen Özgür Balakar, bunu bir sosyal deney olarak yaptığını belirterek "Evlilik, hamilelik gibi büyük olaylar çok etkileşim yaratır. Bu videoyu ben yaptım çünkü linç edileceğimi biliyordum. Evlenmeden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN