TikTok'u sallayan Dior rujunun fiyatı ne kadar? Onu bu kadar özel kılan şey nedir?

TikTok'u sallayan Dior rujunun fiyatı ne kadar? Onu bu kadar özel kılan şey nedir?

Tüm dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, tüketim alışkanlığını etkilemeye devam ederken son zamanlarda ise Dior ruj videoları ile insanların ilgisini çekti. Pekş TikTok’u sallayan Dior rujun fiyatı ne kadar? Bu ruj neden bu kadar özel? İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Makyaj malzemeleri konusunda oldukça başarılı bir marka olan Dior, her alanda fark yaratmaya devam ederken son olarak TikTok’ta viral olan rujuyla ilgi çekti. Bu rujun duruşu, renkleri, dudaklara verdiği hacim kadınlar tarafından çok beğenilirken fiyatı da merak konusu oldu. İşte Dior’un o efsane popüler rujuna ilişkin detaylar…

yeni-proje-74.jpg

HEDİYE ALACAKLARIN İLK ADRESİ

Dior her zaman modayı sarsıcı yeniliklerle şaşırtmayı başarıyor. Sadece yüksek moda kıyafetler ve lüks aksesuarlar değil, aynı zamanda mükemmel kalitede makyaj ürünleri de sunuyor. TikTok'ta hızla popüler olan yeni bir ruj ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu rujun özel yanı nedir?

Hediye almak isteyen insanlar genellikle fikirler konusunda kararsız kalıyorlar. Giyim, aksesuar, parfüm, hediye çekleri ve kitaplar genellikle tercih edilen hediye seçenekleridir. Ancak güzellik ürünleri de büyük ilgi görüyor.

yeni-proje-75.jpg

Makyaj, yüzün tüm bölgelerini güzelleştirme ve bazı kusurları kapatma yeteneğine sahiptir. Örneğin, cilt tipinize uygun bir fondöten kullanarak renk bozukluklarını ve küçük kırışıklıkları gizleyebilirsiniz. Kapatıcılar da koyu halkaları azaltma gibi özelliklere sahiptir.

DÖRT FARKLI RENK TONULA SATILIYOR

Makyajı tamamlayan en önemli ürünlerden biri de rujdur. Ruj, dudaklara renk vermenin yanı sıra doğal güzelliklerini vurgulama özelliğine sahiptir. Birçok renk tonu ve kompozisyon sunan üreticiler, kullanıcıların tercihlerine göre geniş bir yelpaze sunuyorlar.

yeni-proje-76.jpg

Dudaklara hacim kazandıran ve dolgunlaştıran ürünler de popülerlik kazanıyor. Dior'un yeni ruju da bu ürünlerden biri olarak öne çıkıyor. Ancak bu rujun özelliği nedir ve neden bu kadar ilgi görüyor?

Yeni rujun adı Rouge Dior Forever Liquid Pullu ve Maison bunu 4 farklı renkte sunuyor. İlk sürüşten itibaren yoğun rahatlık vaat ediyor. Uygulandıktan sonra 5 dakika kadar kurumasını beklemeniz gerekiyor. Ardından, dudaklarınızı birbirine bastırdığınızda inci mikropartiküllerinden oluşan süper parlak bir ışıltı ortaya çıkıyor. Ayrıca, hafif ve rahat formülüyle, 12 saat boyunca kalıcı ve dudak kıvrımlarına yerleşmeyen bir yapıya sahip. Yaprak şeklindeki aplikatörü dudak çevresini şekillendirmek için ideal.

yeni-proje-77.jpg

Dior'un Noel tatili için özel olarak piyasaya sürdüğü bu ruj, sınırlı sayıda bulunuyor ve göz kamaştıran bir hediye seçeneği sunuyor.

Peki, popüler hale gelen bu yeni Dior rujunun fiyatı ne kadar? Maison, bu harika ürünü 1356 lira fiyatla sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN