Tırnak rengi deyip geçme! Farkında değilsiniz ama hakkınızdaki her şeyi söylüyor...

Tırnak rengi deyip geçme! Farkında değilsiniz ama hakkınızdaki her şeyi söylüyor...

Tırnak rengi bir kişi hakkında çok şey söyler. Bir kadın ojesinin rengini seçerken birçok faktörü göz önünde bulundurur. Renk mevsimsel mi? Cilt tonuyla uyumlu mu? Muhteşem kıyafetinizi tamamlayacak mı? O kadar çok soru geliyor ki, standart bir sıkıcı cila ile bitirmek ve güvenli olduğunu bilmek daha kolay. Farkında olmayabilirsiniz ama manikürünüzün rengi aslında kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor.

Farklı oje renklerinin farklı titreşimler yaydığı ortaya çıktı. Seçilen rengin küstah ve çapkın olduğunu düşünebilirsiniz, ama aslında tırnaklarınız dünyaya kayıtsız ve düşmanca olduğunuzu söylüyor. Tabii ki, bu kesin bir bilim değil ve renk algısı biraz değişebilir, ancak sezgisel olarak farklı kişilikleri farklı renklere atfederiz. Böylece tırnak renginizin hakkınızda NE söylediğini öğrenerek kendinizi kolayca ifade edebilir ve kendinizi dünyaya doğru şekilde sunabilirsiniz.

HER RENK BELİRLİ BİR ŞEY SÖYLÜYOR

Hala tırnak renginin bir kadını karakterize ettiğine inanmıyor musunuz? Sadece belirli bir oje rengine sahip biriyle tanıştığınız anı hatırlayın. Muhtemelen manikürüne dayanarak kişiliği hakkında anında bir tahminde bulundunuz.

Tırnak rengi bir kişi hakkında çok şey söyler:

PEMBE: KAYGISIZLIĞIN RENGİ

Tahmin edebileceğiniz gibi, pembe oje erkek Fatma karşıtı olduğunuz anlamına gelir. Çocukken Barbie hayranıydınız ve yaşınız olmasaydı muhtemelen hala onlarla oynardınız. Pembe aynı zamanda iyi huylu, neşeli ve kaygısız olduğunuz anlamına gelir.

oje-rengi.jpg

TURUNCU: SOSSUZ İYİMSERLİK

Turuncu giyenler sonsuz iyimserlerdir. Her zaman hayatın aydınlık tarafına döndünüz ve risk almaktan korkmuyorsunuz. Yaratıcı ve enerjiksiniz, ancak bu kadar aktif bir yaşam tarzıyla baş edebilecek insanları bulmanız zor olabilir.

GÜMÜŞ: DERİN MANEVİYAT

Gümüş mistik ve manevidir. Maneviyata derinden bağlısınız ve sezginizi dinliyorsunuz. Duygusal ve kadınsısın ama aynı zamanda çok güçlüsün. Arkadaşların sana güveniyor ve nadiren seni hayal kırıklığına uğratıyorsun.

MOR: FANTAZİNİN RENGİ

Mor, fantezinin rengidir. Dindar bir insan olmasanız da, yaratıcı, son derece manevi bir insansınız. Hırslı ve başarıya odaklısınız.

tirnak.jpg

KARARSIZ GRİLER

Bu renk , siyah ve beyazın mutlaklığı arasındadır ve duyguların yokluğu anlamına gelir. Kararsızsınız ve risklerden kaçınma eğilimindesiniz. Gri ayrıca ayrılmayı veya özlemi de sembolize edebilir. Buna rağmen, şıksınız ve her zaman harika görünüyorsunuz.

ALTIN: ZAFERİN ERENGİ

Altın, zaferin ve zaferin rengidir. Rekabeti seviyorsunuz ve inanılmaz derecede kontrol edilebilirsiniz. Hırslısınız, zenginlik ve kurumsal başarı için çabalıyorsunuz.

GÜVENİN VE SADAKATİN RENSİ İSE MAVİDİR

Mavi ojeli insanlar sadık ve güvenilirdir. Mavi renk güven, dürüstlük ve istikrarı simgeler. Mavi en çapkın renk değildir, ancak anlamlı arkadaşlıklar arayan insanları cezbeder.

oje-renk.jpg

SARI: NEŞE VE MUTLULUK

Bu renk güneş ışığı ile ilişkilendirilir ve neşe, mutluluk ve sıcaklığı sembolize eder. Yeni başlangıçları temsil eder. Sarı giydiğinizde, dünyaya iyimser olduğunuzu ve hayatın fırsatlarından yararlanmaya hazır olduğunuzu söylüyorsunuz.

KIRMIZI: SICAKLIK VE TUTKU

Kırmızı tutku ve sıcaklığın rengidir. Kendine güvenen bir insansın ve aklından çok kalbini dinleme eğilimindesin. Hızlı huylu, değişken ve agresif olabilirsiniz.

BEYAZ: MÜKEMMELSİNİZ

Beyaz mükemmelliğin rengidir. Saflığı ve masumiyeti sembolize eder. Bu renk saflığı ve temizliği temsil eder. Beyaz giyenler güzel, hoş ve yardımsever insanlar olarak görülür.

ojeler.jpg

SİYAH: HEM GERİLİM HEM DE GİZEM

Siyah giyiyorsan, dünya senin karmaşık bir muamma olduğunu düşünür. Tırnakların siyah rengi gizlilik ve gerilim anlamına gelir. Güçlü, zarif ve resmi bir renktir. Bazılarını korkutabilir, ancak aynı zamanda bir gizem duygusu yaratacak ve akıllı insanları cezbedecektir.

KAHVERENGİ: VEJETERYANLARIN RENGİ

Kahverengi oldukça sıra dışı bir oje rengidir, bu yüzden öne çıkmanıza yardımcı olacaktır. Bu doğaldır, yeryüzüne iner ve dünyaya sizin yeryüzüne indiğinizi söyler.

Muhtemelen çoğunlukla organik yemek yiyorsunuz ve tamamen vejeteryansınız. Arkadaş canlısısın ama yeni insanlarla yakınlaşmak zaman alıyor.

YEŞİL: YENİLENMENİN SEMBOLÜ

Yeşil, doğanın ve yenilenmenin rengidir. Bağımsız, kendine güvenen ve dengeli birisin. Bazen baskın olabilirsin ama iyi bir kalbin var ve ilgilisin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN