Titiz bir insan mısın? Resimdeki E harflerinin arasındaki F harflerini bularak bunu kanıtlayın

Titiz bir insan mısın? Resimdeki E harflerinin arasındaki F harflerini bularak bunu kanıtlayın

Detaylara verdiği önemle övünen biri misiniz? Başkalarının gözden kaçırdığı ayrıntıları fark etmenin tatmininden keyif alıyor musunuz? Haydi becerilerinizi test edelim! Haberimizdeki resimde bir 'E' denizinin arasına birkaç 'F' gizledik. Hepsini bulmak için gereken keskin göze ve titiz doğaya sahip misiniz? Kanıtı resimde!

Görsel testler hayal gücümüzü cezbeder ve bizi algı ile mantığın buluştuğu bir evrene taşır. Aslında bu görsel bulmacalar, görünüşte basit görüntülerin arkasında saklı olan, ancak çözümü çok özel görsel ve bilişsel beceriler gerektiren gerçekliği keşfetmenizi teşvik eder.

Bunu başarmak için iyi bir görme keskinliğine sahip olmanız, çok odaklanmış olmanız ve hızlı analiz yeteneğine sahip olmanız gerekir. Basit bir eğlence olmaktan çok uzak olan bu görsel bulmacalar, ayrıntıları algılama yeteneğinizi zorlayan görme egzersizleridir. Ve bugün çok fazla dikkat gerektiren oldukça popüler bir zorlukla karşı karşıya kalacaksınız.

are-you-a-meticulous-person-prove-it-by-finding-the-1536x768.jpg

Dikkatli bir kişi, iyi bir gözlem duygusuna sahipken, büyük bir dikkat ve optimum konsantrasyon sergileyen kişidir. Bilgileri anlama, saklama ve durumlara uygun şekilde tepki verme becerisiyle öne çıkıyor. Dikkat, nesnelerin daha iyi anlaşılmasını sağlayan değerli bir bilişsel ve görsel niteliktir. Bugünkü görsel testte ise titiz olup olmamanız, detayları ayırt etme yeteneğinizle ölçülecek.

Yukarıdaki resme 12 saniye boyunca dikkatlice bakın ve orada gömülü olan tüm F harflerini bulmaya çalışın.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

İşte bu, 12 saniye geçti. Doğru cevapları verip vermediğinizi kontrol etmek için aşağıda bu bilmecenin çözümünü bakın.

Bu görselde toplamda 6 adet F harfi bulunmaktadır. Bunları aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

x.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN