Tozluyaka dizisinin Hazal'ına iğrenç teklif! Ahlaksız olayı duyan inanamadı

Tozluyaka dizisinin Hazal'ına iğrenç teklif! Ahlaksız olayı duyan inanamadı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde Hazal karakterine hayat veren Çağla Şimşek, başına gelen taciz olayını itiraf etti. Ahlaksız teklifi duyanların ağzı açık kaldı. Bakın güzel oyuncunun başına ne gelmiş?

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen genç oyuncu Çağla Şimşek başından geçen taciz olayını anlattı. Duyanlar ise kulaklarına inanamadı. FOX TV'de Tozluyaka dizisinde Hazal karakteri ile karşımıza çıkan oyuncunun başına geleni duyanlar "Bu kadar olmaz" dedi. Bakın neler yaşamış?

cagla-simsek-kimdir.jpg

AHLAKSIZ TEKLİFİ İTİRAF ETTİ

Tozluyaka dizisi ile gündeme gelen ve son dönemlerin başarılı genç oyuncuları arasında yer alan Çağla Şimşek, sosyal medyadan kendisine yapılan ahlaksız teklifi itiraf etti. 22 yaşındaki güzel oyuncunun anlattıkları herkesi şaşırttı.

tozluyaka.jpg

O FOTOĞRAFI AÇIKLADI

Çağla Şimşek, bir takipçisinin kendisine fotoğraf yolladığını ve şu notu düştüğünü yazdı, "Sosyal medyadan ahlaksız teklif aldım. Dolar resmi atıp 'Bunları sana hediye edebilirim' yazmışlardı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN