TRT 1'den şok eden final kararı! Ekibi sağlamdı ama tutmadı: Yakında final yapıyor

TRT 1'den şok eden final kararı! Ekibi sağlamdı ama tutmadı: Yakında final yapıyor

TRT 1’den şok eden final kararı geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken o dizi tutmadı ve yakında final yapıyor. İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan, başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’in yer aldığı Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Reytinglerde git gide düşüş yaşayan dizi için final kararı verildi…

KANALIN İDDİALI YAPIMLARINDANDI

Bozdağ Film yapımlı Bir Sevdadır dizisi, TRT’nin 2024 yılındaki en iddialı projelerindendi. Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu’nun kaleme aldığı dizinin reji koltuğunda ise Osman Taşçı oturuyor.

trt1-1.jpg

FİNAL TARİHİ YAKLAŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre; Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizinin fişi çekildi. Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’in yer aldığı dizi reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için 13’üncü bölümünde final yapacak.

17 Nisan’da 11’inci bölümüyle ekrana gelen dizi 1 Mayıs Çarşamba günü son bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN