TRT1 sevilen o dizinin fişini çekti! İzleyiciler bu habere çok üzülecek… Kanal son kararını verdi

TRT1 sevilen o dizinin fişini çekti! İzleyiciler bu habere çok üzülecek… Kanal son kararını verdi

Yaz döneminde ekran macerasına başlayan ve kısa süre içinde büyük ilgi toplayan o dizi için final kararı verildi. Kanal, dizinin fişini çekerken izleyenler bu habere çok üzülecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Neredeyse her dizi ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran TRT1, o dizisi için üzücü kararı aldı. Yaz başında ekrana gelen ve kısa süre içinde oldukça beğenilen dizi son zamanlardaki reyting düşüşlerinden dolayı final yapma kararı aldı. Dizi için son iki bölüm kaldığı öğrenildi.

SEVİLEN DİZİ EKRANLARA VEDA EDİYOR

Haberler.com’da yer alan habere göre, başrollerinde Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Selen Soyder, Yonca Şahinbaş, Şoray Uzun, Berat Yenilmez, Sait Genay, Hivda Zizan Alp ve Sema Çeyrekbaşı'nın yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisi final yapma kararı aldı. TRT1’de yayınlanan ve NGM Medya imzası taşıyan dizi 27. bölümü ile ekranlara veda edecek.

yeni-proje-1-004.jpg

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ KONUSU NE?

Yönetmenliğini ise Emre Kabauşak'ın yaptığı dizi, annesini kaybettikten sonra yıllarca şımartılarak büyüyen Alize'nin babasının yeniden evlenme kararı alması üzerine intikam almak için yaptığı evlilik planı ve sonrasında gelişen beklenmedik olayları anlatmakta.

yeni-proje-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN