TRT1'den diğer dizileri gündemden düşürecek proje! Sırf oyuncuları için bile izlenir! İşte Kara Ağaç Destanı konusu

TRT1'den diğer dizileri gündemden düşürecek proje! Sırf oyuncuları için bile izlenir! İşte Kara Ağaç Destanı konusu

TRT1'den öyle bir dizi geliyor ki... Kızılcık Şerbeti'ni, Bahar'ı, Dilber'i ve Kızıl Goncalar'ı gündemden düşecek! Sırf oyuncuları için bile bu dizi izlenir! İşte Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu...

TRT1'in heyecanla beklenen yeni tarihi dizisi Kara Ağaç Destanı, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor! Motto Yapım tarafından hazırlanan dizi, yönetmen Ufuk Hakan Eren'in önderliğinde hayata geçiriliyor.

Son dönemlerde tarihi kurgu alanında ses getiren yapımlara imza atan TRT1, izleyicilerin büyük ilgisini çeken projelerine bir yenisini daha ekliyor. Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak konusu oldu.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİNİN KONUSU

kara-agac-destani.webp

Yeni tanıtılan Kara Ağaç Destanı dizisi, izleyicileri gizemli bir atmosferle karşılıyor. Tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından, dizi hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dizinin hangi dönemde geçtiği ve neyi anlattığı konusundaki soru işaretlerini gidermek için detaylı bir açıklama yapıldı.

"Firavun’un evinde Musa var artık…" sloganıyla dikkat çeken dizi, aile bağları, geçmişle yüzleşme ve kültürel/toplumsal konuları merkezine alarak izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı amaçlıyor. Dizi, 1970’li yıllarda geçen bir toprak hikayesini anlatıyor. Karakterler arasındaki derin bağlar ve her bir karakterin kendine özgü hikayesi, izleyicilere dolu dolu bir yolculuk vadediyor.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ OYUNCULARI

kara-agac-destani-1.jpg

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Başrolleri deneyimli isimlerden Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve genç yetenek Meltem Akçöl paylaşıyor. Diğer önemli rollerde ise Hakan Boyav, Özlem Conker, Merih Öztürk, Kenan Ciniviz gibi isimler yer alıyor.

Olgun Şimşek, dizide güçlü ve acımasız bir toprak ağası olan Celal Ağa'ya hayat verirken; Emre Kıvılcım, Celal Ağa'nın oğlu Ömer olarak izleyici karşısına çıkıyor. Meltem Akçöl ise babasının intikamını almak için ailesine geri dönen Sultan karakterini canlandırıyor.

Dizi, Kayseri'nin Yeşilhisar Soğanlı Vadisi'nde çekiliyor. Doğal atmosferinin yanı sıra, bölgenin büyüleyici doğası ve tarihi mekanlarının da kullanılmasıyla dikkat çekiyor.

Kara Ağaç Destanı dizisi, 23 Şubat Cuma günü TRT1 ekranlarında başladı. Her Cuma izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İzleyiciler, bu destansı hikayeye büyük bir merakla hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN