Trump'tan gündem olan 'Taylor Swift' açıklaması: Çok güzel ama liberal

Trump'tan gündem olan 'Taylor Swift' açıklaması: Çok güzel ama liberal

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın ünlü şarkıcı Taylor Swift hakkındaki yorumları sosyal medyada gündem oldu. Trump, şarkıcı için "Bence çok güzel, çok güzel! Onun liberal olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen Trump'ı sevmiyor" dedi.

Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde yeniden Cumhuriyetçilerin adayı olacağı düşünülen eski ABD Başkanı Donald Trump, pop yıldızı Taylor Swift hakkında yaptığı yorumlarla gündem oldu. Trump, Variety Genel Yayın Yönetmeni Ramin Setoodeh'in yeni kitabında şarkıcı hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

'MUHTEMELEN TRUMP'I SEVMİYOR'

NTV'de yer alan habere göre; "Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass" adını taşıyan kitapta Trump, şarkıcı hakkında düşünceleri sorulunca şu ifadeleri kullandı:

“Bence çok güzel, çok güzel! Onu çok güzel buluyorum. Onun liberal olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen Trump'ı sevmiyor. Bence o çok güzel, aslında - alışılmadık derecede güzel!"

SWIFT POLİTİK GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Kariyerinin başından beri koruduğu apolitik çizgisini 2020 yılında bozan Taylor Swift, seçimlerde Joe Biden ve Kamala Harris'i desteklediğini açıklamış ve Donald Trump'ın politikalarının karşısında yer aldığını söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN